Skip to main content

Ura HUSissa

HUS on työpaikka, jossa voit kasvaa ammattilaisena sekä tehdä merkityksellistä työtä osaamistasi arvostavassa ja kansainvälisesti korkeatasoisessa terveydenhuollon yhteisössä.

Katso avoimet työpaikat (opens in new window, links to another website)

HUSissa olet elämäntyössä

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi yli 300 erilaisessa ammatissa.

Suomen johtavana sairaalakokonaisuutena HUS tarjoaa ainutlaatuisia työtehtäviä. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito, minkä lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. Ura HUSissa pitää sisällään jatkuvaa oppimista monipuolisten työtehtävien ja urapolkujen myötä.

Mitä työ HUSissa antaa?

Meillä pääset osaksi moniammatillista porukkaa, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Kohtaamme sekä kollegat että potilaat yhdenvertaisesti. Tarjoamme sinulle paikan terveydenhuollon kehityksen kirkkaimmassa kärjessä.

Kohtaaminen

Työssämme pyrimme kohtaamaan jokaisen kollegan ja potilaan aina aidosti ja läsnä ollen. Ymmärrämme kohtaamisen merkityksen arjessa.

participate icon

Edelläkävijyys

Olemme rohkeita ja etsimme määrätietoisesti uusia tapoja tehdä asioita paremmin. Osoitamme edelläkävijyyttä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Yhdenvertaisuus

Kohtelemme kollegoitamme yhdenvertaisesti riippumatta taustasta, ammattinimikkeestä tai kokemuksesta. Olemme kaikki yhdenvertaisia huslaisia.

Tutustu työntekijöihimme

Sairaanhoitaja Deniza tekee tutkimustyötä potilaan parhaaksi

Deniza Salihi nauttii sairaanhoitajan työstä korva-, nenä- ja kurkkutaudeilla sekä panostaa samalla tutkimuksen tekemiseen. “Yksikkömme on vastavalmistuneelle hoitajalle ihanteellinen paikka. Täällä kannustetaan kehittymään ja lähtemään kaikkeen uuteen mukaan."

Kesälääkärin tavallinen työpäivä sisätaudeilla

Natalie Kelton työpäivään Peijaksen sisätautien vuodeosastolla kuuluu potilaskierroksia, konsultointia ja paperitöitä - itsenäisesti mutta seniorilääkärin tuella. "On ollut ihanaa kokea olevansa osa lääkärikuntaa jo nyt, vaikkei olekaan vielä valmis lääkäri."

Farmaseutit Nelli ja Milla

Sairaalassa farmaseutin työnkuva vaihtelee paljon sen mukaan, onko töissä vaikkapa leikkaus- tai lastenosastolla. Mahdollisuuksia on myös erilaisiin koulutustehtäviin.

Sinustako uusi huslainen?

Lue neuvomme työnhakuun, tutustu rekrytointiprosessiimme ja hae kiinnostavaa avointa työpaikkaa jo tänään!

Ajankohtaisia rekrytointitapahtumia

Feedback

Did you find what you were looking for?