Skip to main content

Article Published on 11.3.2022, 15:13

Antti – tyytyväinen ammatinvaihtaja

Keywords:
  • ura HUSissa

Viisikymppinen Antti työskentelee HUSissa sairaanhoitajana. Hänellä on taustallaan ylempi korkeakoulututkinto ja pitkä työkokemus palvelualalta.

Hän alkoi 41-vuotiaana pohtimaan, mitä haluaisi tehdä isona. Ajatus hoitoalalla työskentelystä kypsyi pikkuhiljaa, ja Antti haki opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Nyt hän on sairaanhoitaja ja suunnattoman ylpeä siitä.

”Viihdyn HUSissa erittäin hyvin ja olen joka päivä entistä varmempi siitä, että olen tehnyt oikean ratkaisun”, Antti kertoo videolla.

Työvuoroihin saa itse vaikuttaa

Antilla on aina ollut voimakas halu auttaa sekä tehdä merkityksellistä ja tärkeää työtä. Hän pitää asiakaspalvelusta ja tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa; potilaiden, omaisten ja moniammatillisen työtiimin.

Vaikka kolmivuorotyö on välillä haasteellista, Antti pitää siitä.

”Minulla on HUSissa ollut mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihini. Se on mahdollistanut työelämän ja yksityiselämän yhteensovittamisen”, Antti toteaa tyytyväisenä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa alaa

Antti haluaa rohkaista erityisesti miehiä hakeutumaan hoitoalalle, mikäli ala kiinnostaa. Hän haluaa myös muistuttaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa alaa, jos oikeasti siltä tuntuu.