Syöpätautien klinikka

Haartmaninkatu 4, Helsinki
PL 180, 00029 HUS 
 
Aulapalvelut 09 471 73197

Sairaala-alueen kartta

Kahvio sijaitsee pääaulassa sisäänkäynnin vieressä.
 
HYKS Syöpäkeskus vastaa syövän onkologisesta (muu kuin leikkaushoito) hoidosta koko HUS-alueella. Helsingin ja Uudenmaan lisäksi klinikalla hoidetaan myös muualta Suomesta saapuvia, erikoisosaamista vaativia potilaita. Tutkimukset, hoitosuunnitelmat sekä sädehoito toteutetaan pääosin Meilahden klinikalla, leikkaushoidot puolestaan eri kirurgian yksiköissä.

HYKS Syöpäkeskus on ensimmäinen pohjoismainen syöpäkeskus, joka on läpikäynyt eurooppalaisen syöpäorganisaatio OECI:n akkreditoinnin ja saavuttanut korkeimman mahdollisen statuksen Comprehensive Cancer Center.
 
Syöpätautien klinikalla hoidetaan HYKS Syöpäkeskuksen potilaita. HYKS Syöpäkeskuksessa hoidetaan noin 25 000 potilasta vuosittain. Henkilökuntaa klinikalla on noin 240, joista syöpätautien erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä on yli 60. Päivittäin n. 500 potilasta saa syövän hoitoa poliklinikoilla, vuodeosastoilla ja sädehoito-osastolla. Näiden osastojen lisäksi klinikalla toimii laboratorio, HUS röntgenin kuvantamisyksikkö, tutkimusyksikkö sekä psykososiaalinen yksikkö. Klinikka toteuttaa kaiken sädehoidon sekä lähes 90 prosenttia solunsalpaaja- eli sytostaattihoidoista HUS-alueella.

Vasen palsta
Oikea palsta
:


. .
 
 

 Lue lisää syöpätaudeista

 
 

 Potilastyytyväisyys joulukuu 2017

 

Kokonaisarvio hoitojaksosta: 4,95/5,0

Suositusindeksi 99/100


Anna palautetta

 

 Videoita

 
Etsi sairauteen liittyvää tietoa Terveyskirjastosta