Ura HUSissa

Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa?

Haluatko työskennellä ihmisten parhaaksi ja yhteiskunnan hyväksi?

 

HUS on Suomen suurin sairaanhoitopiiri ja toiseksi suurin kunnallinen työnantaja. Henkilöstöstämme löytyy kymmenien eri alojen osaajia. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen lisäksi meillä työskentelee suuri joukko myös muiden ammattiryhmien työntekijöitä ja asiantuntijoita. 

Keitä me huslaiset olemme?

​​ ​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​Jaatko kanssamme samat arvot? Yhteiset arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Meille huslaisille on tärkeää ihmisten yhdenvertaisuus, potilaslähtöisyys, luovuus ja innovatiivisuus, korkea laatu ja tehokkuus sekä avoimuus, luottamus ja keskinäinen arvostus. Toivomme samojen asioiden olevan työssä myös sinulle tärkeitä.

 

Olemme mukana rakentamassa huomisen ratkaisuja

 

Visionamme on olla kansainvälisesti korkeatasoinen, uutta tietoa luova sairaalaorganisaatio, jossa potilaiden tutkimus ja hoito on laadukasta, oikea-aikaista, turvallista ja asiakaslähtöistä. HUSin palvelutuotanto on kilpailukykyistä ja sen sairaalat ja yksiköt tarjoavat haluttuja työpaikkoja.

 

Haluatko olla osa tarinaamme?

 

 HUS työpaikkana

 
 
 
HUS sijoittui TOP-3 työnantajiin hoito-ja lääketieteen alan opiskelijoille suunnatussa tutkimuksessa Terveysalan kategoriassa.
 
Taloustutkimuksen Työnantajakuva 2018-tutkimus