Hakuohjeet

Töihin HUSiin? Toimi näin:

  • Tutustu sivuillamme millainen organisaatio ja työpaikka me olemme.
  • Seuraa avoimia työpaikkojamme.
  • Kun löydät sinulle sopivan tehtävän - lähetä hakemus järjestelmän kautta hakuajan loppuun mennessä. Jos työpaikkailmoitus ei vastaa kaikkiin kysymyksiisi, ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen antajaan. 
 

Hakuajat

Sähköisen hakemuksen jättöaika on työpaikkailmoituksessa mainittuna arkipäivänä klo 23.59 mennessä. Paperihakemuksen jättöaika on työpaikkailmoituksessa mainittuna arkipäivänä klo 15.00 mennessä.
 

Hakemuksen julkisuus

Virka- tai työhakemus on pääsääntöisesti julkinen asiakirja. Jokaiselle on pyydettäessä annettava hakemusten julkiset tiedot, joita ovat hakijan nimi, työkokemus ja muu kelpoisuus. Hakija voi kuitenkin esittää toivomuksen, että hänen nimeään ei julkaista hakijayhteenvedossa. Tällöin hänen tulee kirjoittaa sähköisessä hakemuksessaan etunimensä jälkeen sulkuihin (ei julkisuuteen). Näin tieto välittyy niille, joilla on oikeus käsitellä hakemuksia. Media kunnioittaa yleisesti hakijoiden pyyntöjä.
 

Tartuntatautilain velvoitteet

Edellytämme valittavalta henkilöltä työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.
 

Rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää että tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Työntekijä tilaa itse otteen. Sitä ei saa liittää hakuasiakirjoihin. Viran ja tehtävän hakuilmoituksessa on maininta rikosrekisteriotteen vaatimuksesta.
 

Kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset, palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot

Kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset sekä palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimusten mukaan. Kaikki sivutoimet on ilmoitettava palvelussuhteen alussa.
 

Alkuperäiset asiakirjat

Avoimeksi julistettuihin virkoihin/tehtäviin valittujen tulee esittää alkuperäiset asiakirjat, joista ilmenee asianomaisen työura ja kelpoisuus. Hakuasiakirjoja ei palauteta.
 
 

 Linkkejä ja liitteitä

 
 

 Yhteystiedot

 

Neuvomme sinua rekrytointijärjestelmään ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä, jonka yhteystiedot on mainittu työpaikkailmoituksessa.

HUS Rekrytointi
p. 09 471 77200 (klo 9-15)
rekrytointi@hus.fi