Siirry pääsisältöön

Meilahden rokotetutkimuskeskus (MeVac)

MeVac on HUSin ja Helsingin yliopiston rokotetutkimuskeskus, jossa teemme sekä lääkeyhtiöiden teettämiä että tutkijalähtöisiä tutkimuksia. Noudatamme Suomen ja EU:n lääketieteellistä tutkimusta koskevaa lainsäädäntöä, lupamenettelyjä sekä hyviä kliinisiä tutkimustapoja.

Etsimme tutkimushoitajaa

Kysy lisää: inppvar@uhf.svif.suh@eniccav

Rokotetutkimuskeskuksessamme voi perusterveiden lisäksi tutkia yliopistosairaalan erityisryhmien potilaita. Joidenkin harvinaisten tai vaativaa hoitoa edellyttävien sairauksien osalta palvelemme koko Suomea.

Tilamme on suunniteltu kliinistä rokotetutkimusta varten; verinäytteitä voidaan ottaa ja käsitellä soveltuvin osin. Tällä hetkellä keskuksessamme voidaan tehdä kaikkia muita paitsi faasi I-tutkimuksia. Tutkittavien henkilöiden rekrytointiin käytetään yleisesti useita kanavia, joiden joukosta on valittavissa kutakin tutkimussuunnitelmaa parhaiten palvelevat. Tarvittaessa myös liikelaitoksemme ja tukipalvelumme, kuten HUS Apteekki ja HUSLAB ovat käytettävissänne. Sopimuksista ja taloudellisesta puolesta vastaa meillä HYKS-instituutti.  

Yhteystiedot

MeVac – Meilahden rokotetutkimuskeskus
inppvar@uhf.svif.suh@eniccav
 
Käyntiosoite:
Biomedicum Helsinki 1
Haartmaninkatu 8
00290 Helsinki