Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Koulutus -

Senior Instructor -koulutus

Interaktiivinen simulaatiotyökalu katastrofilääketieteen ja terveydenhuollon harjoituksiin.

Emergo Train System -koulutuksen hahmoja.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Hinta

900€ + alv 24%

Järjestäjä

HUS Akuutti

Paikka: Jorvin sairaala, Espoo

Hinta sisältää lounaan ja kahvin koulutuspäivinä. Yöpymiset, kuljetukset ja matkakustannukset ovat omakustanteisia.

Ilmoittautuminen (opens in new window, links to another website)

Emergo Train System© (ETS) on simulaatiotyökalu, jonka avulla voidaan suunnitella ja harjoitella erilaisia poikkeustilanteita omassa yksikössä, kuten esimerkiksi monipotilas- ja suuronnettomuustilanteita sekä muita poikkeustilanteita. ETS on turvallinen ja edullinen koulutusvaihtoehto.

Senior Instructor toimii ETS-harjoituksen pääopettajana. Hän vastaa kurssin tavoitteiden asettamisesta, suunnittelusta ja niiden toteuttamisessa sekä osaa ohjata ja arvioida harjoitukseen osallistuvien suorituksia. ETS-harjoitukset perustuvat todellisiin skenaarioihin ja resursseihin. 

Senior Instructor -koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja osaa kurssin jälkeen suunnitella, toteuttaa ja arvioida simulaatioharjoituksia Emergo Train Systeemin mukaisesti. Kurssin aikana osallistujat valmistelevat ja ohjaavat erilaisia harjoituksia ohjaajien opastuksella.

Suoritettuaan kurssin hyväksytysti osallistujat saavat todistuksen. Koulutuksen opetuskielenä on suomi. 

Ruotsista lähtöisin oleva ETS on levinnyt yli 40 maahan ja koulutuskeskuksia on tällä hetkellä 14 maassa. HUS Akuutti avasi koulutuskeskuksen Suomeen vuonna 2018, ja olemme kouluttaneet valtakunnallisesti jo noin 60 Senior Instructoria.