Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Koulutus Jorvin sairaala, Turuntie 150, pääovi Karvasmäentien puolella

Hengityksen tarkkailu ja ongelmien hoito

Asiasanat:
  • tehohoito
  • täydennyskoulutus

Hengityksen tarkkailu ja ongelmien hoito -koulutus on osa Teho- ja valvontahoitotyön syventävän perehdytyksen koulutusohjelmaa. Koulutuspäivän aikana käsitellään potilaan hengityksen tarkkailua ja tukemista. Lisäksi perehdytään muun muassa intubaatiossa avustamiseen, invasiiviseen ja non-invasiiviseen hengityslaitehoitoon ja imutekniikoihin.

teho-osaston hoitaja katsoo näyttöä

Tapahtuman tiedot

Paikka

Jorvin sairaala
Turuntie 150, pääovi Karvasmäentien puolella
Espoo

Aika

Hinta

HUSin henkilökunta 55 €. Muut osallistujat 95 € (+alv 24 %).

Järjestäjä

HUS Simulaatiokeskus ja HUS ATeK Koulutuskeskus, HUS Akuutti, HUS Neurokeskus, HUS Sydän- ja keuhkokeskus

Ilmoittautuminen päättyy

HUSin henkilökunta ilmoittautuu Harpissa.
Osallistujamäärä on rajoitettu. Mukaan mahtuu 10 ensiksi ilmoittautunutta. HUOM! Ilmoitathan peruutuksesta vähintään kaksi viikkoa ennen koulutusta, jotta paikka vapautuu toiselle koulutettavalle. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme osallistujamaksun kokonaisuudessaan.

HUSin ulkopuolisten ilmoittautuminen (opens in new window, links to another website)

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija ymmärtää happeutumisen ja ventilaation perusperiaatteet, harjaantuu tunnistamaan hengityksen ongelmatilanteita, syventää osaamistaan hengitysongelmien hoidossa ja tietää turvallisen hengityslaitehoidon perusteet. Koulutuksen kohderyhmänä ovat erityisesti uudet teho- ja valvontahoitajat, mutta kokeneetkin hoitajat ovat tervetulleita päivittämään ja syventämään osaamistaan.