Gå till huvudinnehåll

Kirurgiska polikliniken, Tölö sjukhus

Nyckelord:
  • ortopedi
  • handkirurgi
  • plastikkirurgi

Öppettider och kontaktuppgifter

mån–tor 8.30–13.30
fre 8.30–11.00
Aattopäivinä 08.30–11

Öppettider

mån–tor 7.30–15.30
fre 7.30–15.00
Kirurgian poliklinikalla supistetaan takaisinsoittopalvelua ajalla 2.11-15.11.2020 Poikkeuksellisesti takaisinsoittopalvelu on auki ma-to klo 8.30-12.00 Voit peruuttaa ajan sähköpostitse osoitteeseen kirpkl.toolo@hus.fi

På kirurgiska polikliniken på Tölö sjukhus vårdar vi kirurgiska patienter efter tidsbokning.

Potilas lääkärin vastaanotolla.

På kirurgiska polikliniken på Tölö sjukhus undersöker och vårdar vi kirurgiska patienter efter tidsbokning. Våra specialiteter är ortopedi, handkirurgi, plastikkirurgi och neurokirurgi. Du kan komma till vår poliklinik antingen med remiss för första besöket eller för ett kontrollbesök. Vi sköter inte ärenden av jourkaraktär.

Efter att vi får din remiss är dess handläggningstid för närvarande cirka 2–3 veckor. Vi inleder handläggningen av remissen först när de undersökningar och den bilddiagnostik som anses nödvändig är tillgänglig. Du får din mottagningstid inom tre månader efter att du mottagit remissen i enlighet med vårdgarantin.

Kontaktinformation

Vår poliklinik har en tjänst för återuppringning. Om vi inte kan besvara ditt samtal kommer samtalet automatiskt att styras till tjänsten för återuppringning, där du antingen kan välja finska eller svenska som språk. Vi ringer upp dig så fort vi kan.

Avbokning av en tid per e-post (endast avbokning): kirpkl.toolo@hus.fi 
Av datasäkerhetsskäl behandlar vi inte övriga patientärenden per e-post.

Sjukhus

Feedback

Hittade du vad du sökte?