Gå till huvudinnehåll

OLKA-verksamhet, Mejlans triangelsjukhus

Nyckelord:
  • olka
  • kamratstöd
  • frivilligarbete

OLKA® är en koordinerad organisations- och volontärverksamhet på sjukhus. Vårt mål är att erbjuda avspända möten med patienter och närstående samt att ge dem stöd för att anpassa sig till sjukdomen. OLKA är ett samarbete mellan HUS och HyTe ry.

OLKA-punkten Triangelsjukhuset

Välkommen till OLKA-punkten på Mejlans triangelsjukhus! Triangelsjukhusets OLKA-punkt finns på tredje våningen i entréhallen till Triangelsjukhuset.

På OLKA-punkterna finns patientföreningarnas broschyrer och tidningar.

På OLKA-punkten vid  Triangelsjukhuset har också OLKA-koordinatorn sin arbetsplats. När OLKA-koordinatorn är på plats kan ni tillsammans hitta den lämpligaste stödmetoden just för dig.

Temadagar för slutet av 2022 och temadagarnas reserveringsblankett för föreningar
Temadagar för 2023 samt bokningsblankett för föreningar

OLKA:s volontärverksamhet på Triangelsjukhuset

Du känner igen OLKA:s volontärer på den ljusgröna västen. Volontärerna har fått utbildning och de har tystnadsplikt. Volontärverksamheten ersätter inte vårdpersonalen. Volontärerna finns här för dig.

Volontärerna på Triangelsjukhuset erbjuder kamratstöd (avdelningarna 5A, 6A, 6B, 7A, 7B). Du kan även höra dig för om kamratstöd för dig själv eller använda dig av Kamrathusets sökmotor.

Blev du intresserad av volontärarbete på sjukhuset? Ta kontakt med OLKA!

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.