Gå till huvudinnehåll

Hertonäs sjukhus

Igelkottsgränden 5, Helsingfors
HUS växel:
09 4711

På Hertonäs sjukhus finns HUS och Helsingfors stads funktioner.

Tjänster för handkirurgi och ortopedi för övre extremiteter har koncentrerats till vårt sjukhus. På vårt sjukhus finns ingen vårdavdelning och alla våra patienter kan återvända hem efter operationen för att återhämta sig.

Laboratorie- och röntgenundersökningar görs före ankomst till poliklinikmottagningen eller operationen. Vårt sjukhus har inget laboratorium eller verksamhetsställe för bilddiagnostik. Du kan söka ett lämpligt verksamhetsställe här: Laboratorier och bilddiagnostik

Vårt sjukhus fungerar också som tillfälliga lokaler för Helsingfors stad. Sedan början av 2019 finns också Kvarnbäckens mångsidiga servicecentral i våra lokaler.

Verksamhetsställe

Ergoterapeuter, Hertonäs sjukhus

Vid ergoterapienheten på Hertonäs sjukhus tillhandahåller vi ergoterapitjänster för sjukhusets vårdavdelningar och polikliniker.

Kirurgiska polikliniken, Hertonäs sjukhus

Kirurgiska polikliniken på Hertonäs sjukhus är en remiss- och efterkontrollpoliklinik där vi undersöker och vårdar handkirurgiska patienter samt patienter…

Dagkirurgisk anestesi- och operationsavdelning, Hertonäs sjukhus

På Hertonäs sjukhus operations- och anestesiavdelning vårdar vi dagkirurgiska patienter.

Fysioterapeuter, Hertonäs sjukhus

Inom fysioterapin på Hertonäs sjukhus tillhandahåller vi fysioterapitjänster för patienter på sjukhusets vårdavdelningar och polikliniker.

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.