HUS Patienthotell

HUS Patienthotells lokaler finns på hotellet Scandic Mejlans på adressen Stockholmsgatan 2.  
 
Patienthotellservicen är avsedd särskilt för patienter som behandlas på Mejlans och på närsjukhusen. Patientens närstående kan övernatta på hotellet på egen bekostnad. På hotellet finns även ett rum som erbjuds gratis till barnfamiljer. Hotellrummen bokas av den enhet där patienten vårdas. 
 
Patienthotellets tjänster används före, efter och under en planerad vård eller behandling eller i samband med upprepade behandlingar, när patienten inte behöver stanna på bäddavdelningen över natten, men inkvartering i närheten av sjukhuset är motiverad med tanke på behandlingen.
 
Patienter som övernattar på patienthotellet ska vara i ett sådant tillstånd att de skulle klara sig hemma, eftersom patienthotellet inte erbjuder några sjukvårdstjänster. Patienten ska klara sig självständigt eller med stöd av en ledsagare/anhörig/närstående på patienthotellet.
 
Hotellrummen är utrustade med toalett och dusch, ett litet kylskåp, tv, telefon, luftkonditionering och internetuppkoppling. Kunderna har även hotellets bastuavdelning, gym, lekrum för barn samt självbetjäningstvätteri till sitt förfogande. Hotellområdet är rökfritt.
 
Om du anländer till hotellet med bil, kan du lämna bilen på någon av de avgiftsbelagda gästparkeringsplatserna i hotellets omedelbara närhet. Du får parkeringsanvisningar i hotellreceptionen. Vänligen observera att antalet parkeringsplatser är begränsat.
 
 

 Mer info