Gå till huvudinnehåll

HUS Diagnostikcentrum

HUS Diagnostikcentrum är Finlands ledande producent av kliniska laboratorie- och medicinska bilddiagnostiktjänster.

Hoitajat genetiikan laboratoriossa

Hos oss arbetar 3600 toppexperter inom området. Vårt mål är att vara den bästa experten inom vårt område och ge våra kunder en god kundupplevelse.

HUS Diagnostikcentrum har verksamhet inom åtta medicinska specialiteter. Vi ansvarar på riksnivå för ett flertal undersökningar som kräver specialistkompetens samt för forskning och undervisning som hör till ett universitetssjukhus. Vi är verksamma inom primärvården och den specialiserade sjukvården i Nyland, Kymmenedalen och Södra Karelen.

Vi är en viktig del av vårdkedjan. Laboratorie- och bilddiagnostiska undersökningar spelar en nyckelroll i sjukdomsdiagnostisering, uteslutning, som en del av vården samt i uppföljning och screening av vården. Vi utför också åtgärder och ingrepp samt ger behandlingar såsom neuromodulationsbehandlingar.

Vi utvecklar vår kvalitet systematiskt. Förutom radiologi är Diagnostikcentrum ett testlaboratorium T055 ackrediterat av FINAS ackrediteringstjänst, vars ackrediteringskrav är SFS-EN ISO 15189:2013. Information om vilken verksamhet och vilka verksamhetsställen som ingår i det ackrediterade kompetensområdet finns på webbplatsen www.finas.fi.

HUS Bilddiagnostik tilldelades år 2018 kvalitetscertifikatet ISO 9001:2015.

På HUS Diagnostikcentrum verkar en forskningspanel.

Specialiteter

Feedback

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.