Gå till huvudinnehåll

Nyhet Publicerad 30.3.2023 13.42

Hyrylä röntgen stängd tillsvidare på grund av renovering

Nyckelord:
  • HUS Diagnostikcentrum
  • röntgen
  • Tusby

Hyrylä hälsostations röntgen i Tusby stängdes 1.1.2023 på grund av renovering. Renoveringen beräknades bli färdig i början av februari, men den har försenats från den ursprungliga tidtabellen.

Hoitaja ottaa lapselta keuhkoröntgenkuvaa.

Vi informerar närmare om när röntgen öppnar, då vi får mer information om hur renoveringen framskrider. Vi beklagar störningen som beror på ett driftsavbrott.

Under renoveringen kan du sköta dina ärenden vid andra HUS-röntgenenheter:

  • För konventionella röntgenundersökningar av skelett och lungor kan du inom Keusote-området besöka Träskända, Mäntsälä, Nurmijärvi eller Hyvinge sjukhus. Om du vill, kan du även sköta dina ärenden i Sibbo, samt i Dickursby och Myrbacka i Vanda (Obs! Inte i Kervo).
  • Inom Keusote-området tas icke-brådskande tandröntgen och lateral skallröntgen endast i Mäntsälä.  Observera att dylika röntgenundersökningar inte görs i Träskända. Om du vill, kan du även sköta dina ärenden i Sibbo, samt i Dickursby och Myrbacka i Vanda.
  • Tandröntgenundersökningar av akut karaktär görs i första hand på Kervo röntgen. Kervo röntgen kan tidvis vara överbelastad, så det lönar sig att reservera lite mer tid än vanligt för besöket.

Öppettiderna för Träskända röntgen utvidgades i början av året. Gällande konventionella röntgenundersökningar av skelett och lungor, betjänar den också på lördagar kl. 8.15 - 15.30. Röntgenenheten är tillgänglig för alla invånare inom Mellersta Nylands välfärdsområde.

Mer information på Keusotes webbplats (på finska)

Valbara röntgenenheter

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.