Gå till huvudinnehåll

Pressmeddelande Publicerad 29.9.2022 13.25

HUS Cancercentrums centraliserade telefontjänst öppnas 4.10.2022

Nyckelord:
  • HUS
  • cancer
  • cancercentrum

Från och med tisdagen den 4.10.2022 betjänar vi våra patienter centraliserat via ett telefonnummer. Den centraliserade telefontjänsten betjänar på numret 09 471 74 900.

Henkilö pitelee matkapuhelinta kädessään.

Cancercentrums centraliserade telefontjänst ersätter från och med den 4.10.2022 telefonnumren som är avsedda för enheternas och avdelningarnas patientsamtal. I fortsättningen kopplas dessa telefonnummer automatiskt till den nya telefontjänsten.

Cancercentrums telefontjänst betjänar dig i alla patientärenden. Telefontjänsten gör dina ärenden smidigare och minskar rusningen i telefontiderna.

En del av samtalen styrs via samtalsförmedlaren direkt till vårdpersonalen och för en del skapas en begäran om återuppringning.

Vi hoppas att våra patienter också använder elektroniska tjänster i sina ärenden, det vill säga använder tjänsten Maisa i mobilappen eller på adressen maisa.fi.

Cancercentrums centraliserade telefontjänst betjänar må–fr kl. 7.30–16 på numret 09 471 74 900.

Alla samtal styrs till den centraliserade telefontjänsten, varifrån samtalsförmedlarna dirigerar samtalet till rätt person, antingen som direkt samtal eller som en begäran om återuppringning.

Feedback

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.