Naistenklinikalla tehdään korjaus- ja rakennustöitä vuosina 2019–2020

​   
Naistenklinikan eri osissa tehdään peruskorjauksia sekä kiinteistön sisäilmaa parantavia korjauksia vuosien 2019–2020 aikana. 

Korjausalueet on rajattu siten, että ne eivät haittaa kulkemista sairaalassa. Mahdolliset poikkeavat kulkureitit opastetaan paikan päällä. 

Meluavat työt pyritään tekemään virka-ajan ulkopuolella. Korjausalueiden läheisyydessä saattaa kuitenkin ilmetä vähäistä melu- ja pölyhaittaa suojaseinistä ja tilojen alipaineistuksesta huolimatta.

Henkilökunta ohjaa ja opastaa, mikäli korjaukset aiheuttavat muutoksia toiminnassa.

Pahoittelemme korjaustöistä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä.


nkl-osat.jpgKorjaustyöt lyhyesti:

 

A-osa

 
Korjataan yksittäisiä huoneita kerroksissa 1, 4, 5 ja 6. Korjaustyöt valmistuvat syyskuussa 2019.
 
 

B-osa

 
Uudistetaan Naistenklinikan sisääntuloaula 2. kerroksessa ja rakennetaan kahvila samaan tilaan. Rakennustyö ei rajoita liikkumista, mutta aiheuttaa ajoittain meluhaittaa. Aulatyö valmistuu joulukuussa 2019. 
 
 

C-osa 

 
C-osassa ei tällä hetkellä ole potilastoimintaa. 1. kerroksessa korjataan kosteusvauriota marraskuuhun 2019 asti. 3.–4. kerroksissa alkaa peruskorjaus, joka valmistuu vuonna 2020.  

 

D-osa  


Ei käynnissä olevia tai suunniteltuja korjaustöitä vuosille 2019–2020.
 
 

L-osa

 
Korjataan vesivahinkoa sekä kuivataan lattiarakenteita yksittäisissä huoneissa ja niiden viereisillä käytäväalueilla kerroksissa 1–3. Käytävää on kavennettu aina yksittäisen korjausalueen kohdalta, mutta se ei rajoita liikkumista. Korjaustyöt valmistuvat vuoden 2019 aikana.