Sydänvalvonta CCU

Käyntiosoite
Meilahden tornisairaala
Sydänvalvonta CCU, 2. krs
Haartmaninkatu 4, Helsinki

Postiosoite
PL 340, 00029 HUS

Yhteydenotot
Kanslia 09 471 76620 (potilastiedustelut)
Osastonhoitaja Sari Hirvi, 046 922 2299
Osastosta vastaava lääkäri Ilkka Tierala

Sydänvalvonta (CCU) on valvontaosasto, jossa teemme tehostettua elintoimintojen valvontaa akuutin sydänsairauden, kuten sepelvaltimotautikohtauksen vuoksi. Potilaat ovat akuutteihin sydänsairauksiin erikoistuneen tiimimme hoidossa. Hoitotyön filosofiaamme ohjaa ihmisten yhdenvertaisuuden periaate sekä potilaan ja hänen läheistensä yksilöllinen kohtaaminen.

Osastollamme on 9 sairaansijaa ja hoitoaika osastollamme on keskimäärin 1-2 vuorokautta. Osastoltamme potilaat siirtyvät jatkohoitoon esimerkiksi vuodeosastolle, lähisairaalaan tai leikkaus- ja teho-osastolle. Osastomme toiminta on päivystysluonteista ja toimimme aktiivisesti yhteistyössä ensihoidon, Sydänaseman, päivystyspoliklinikan, leikkausosaston, teho-osastojen, vuodeosastojen, muiden sairaaloiden sekä sairaankuljetuksen kanssa.

Turvataksemme potilaillemme hoidon ja toipumisen aikaisen levon, toivomme lyhyitä vierailuja. Vierailuaika on päivittäin klo 14-19. Ei kukkia, eikä hajusteita. Osaston toiminnan luonteen vuoksi matkapuhelimien ja älylaitteiden käyttö ei ole mahdollista.
 

 Sydänsairaudet.fi Terveyskylässä