Naistentautien poliklinikka Ruoholahti

​Käyntiosoite
Itämerenkatu 5, Helsinki

Postiosoite
PL 615, 00029 HUS

Yhteydenotot
Neuvonta ja ajanvaraus:
puh. 09 471 65300 arkisin klo 7-15

Kolposkopiayksikkö:
puh. 09 471 65303 arkisin klo 9-11

Faksi: 09 471 65302

Naistentautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan erilaisten gynekologisten ongelmien mm. vuotohäiriöiden, alavatsakipujen sekä kudos- ja solumuutosten vuoksi hoitoon hakeutuvia naisia. Raskaudenkeskeytysten polikliininen hoito on Hyksissä keskitetty naistentautien poliklinikalle.

Poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, jonne potilaat tarvitsevat lääkärin lähetteen. Ajanvarauksesta ilmoitetaan potilaille kirjeitse.

Raskaudenkeskeytykseen hakeutuva ottaa itse yhteyden poliklinikalle saatuaan raskaudenkeskeytyslausunnon (AB1) terveyskeskuksesta tai yksityislääkäriltä.
Ajanvaraus p. 09 471 65300 ma-pe klo 7-15.

Poliklinikalle ilmoittaudutaan tuloaulan ilmoittautumisautomaatilla.

Poliklinikka ei ole täysin esteetön, mutta sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Jos tarvitset apua sisäänpääsyssä, voit soittaa ulkona summeria ”HYKS Naistentaudit”, jolloin poliklinikan henkilökuntaa tulee ulko-ovelle vastaan.

***

Pidetään yhdessä huolta potilaista
ETHÄN TULE VASTAANOTOLLE SAIRAANA!

Mikäli sinulla on tartuntataudin oireita tai olet altistunut koronavirukselle (COVID-19),  et voi tulla poliklinikallemme. Jos olet terve, tulethan vastaanotolle yksin. Tukihenkilöt eivät voi tulla mukaan. Pese kädet huolellisesti saippualla ja käytä käsidesiä ennen tai heti poliklinikalle tultuasi!​

 

 Kartta