Siirry pääsisältöön

Ortopedian anestesia- ja leikkausosasto, Töölön sairaala

Asiasanat:
  • Töölön sairaala
  • ortopedia
  • anestesia

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Töölön sairaala
Topeliuksenkatu 5
Helsinki

Postiosoite

PL 266
00029 HUS

Töölön sairaalan ortopedisella anestesia- ja leikkausosastolla hoidamme leikkaushoitoa vaativia tuki- ja liikuntaelinten vammoja.

Olemme keskittyneet leikkaamaan potilaita, joilla on useampi vamma tai potilaita, joilla on selkäranka- tai lantiomurtuma tai vaikea raajavamma. 

Potilaamme kuuluvat pääsääntöisesti ortopedian ja traumatologian, selkäkirurgian sekä käsikirurgian erikoisalaan. Päivystysaikana leikkaamme myös plastiikka- ja leukakirurgisia potilaita.

Hoidamme helsinkiläisten leikkaushoitoa vaativia tuki- ja liikuntaelinten vammoja sekä vaikeasti vammautuneita koko HUS-alueelta ja myös muualta Etelä-Suomesta. Leikkauksistamme yli 80 % on päivystyksellisiä.

Päivystämme ympäri vuorokauden. Osastollemme ei valitettavasti voi tulla vieraita.

Sairaalat

Palvelut

Anestesia

Anestesialääkäri valitsee sopivan anestesiamuodon keskustelemalla sinun sekä leikkauksen tekevän lääkärin kanssa. Anestesiamuodon valintaan vaikuttavat…

Tukielinkirurgia

Palvelemme luu- ja tukielinsairauksien eli ortopedian ja traumatologian sekä käsikirurgian erikoisaloilla. Toimimme Töölön, Jorvin, Peijaksen ja…

Ortopedia ja traumatologia

Hoidamme ortopediassa ja traumatologiassa pääosin luuston ja muiden tukikudosten vammoja ja sairauksia. Valtaosa erikoisalamme hoidosta perustuu…

Käsikirurgia

Käsikirurgiassa tutkimme ja hoidamme käsien sekä osittain koko yläraajan sairauksia ja vammoja, jotka vaativat leikkaushoitoa.