Siirry pääsisältöön

Töölön sairaala

Topeliuksenkatu 5, Helsinki
Vaihde:
09 4711
Infopiste:
09 471 87383

Töölön sairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalassa hoidamme ortopedian, neurokirurgian, plastiikkakirurgian, käsikirurgian ja leukakirurgian potilaita.

Sairaalamme on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista traumakeskuksista, jonka vastuualueella asuu noin 2 miljoonaa ihmistä.

Meillä on 15 leikkaussalia ja noin 200 tehohoito-, tehovalvonta- ja sairaalapaikkaa. Sairaalassa toimii myös useiden erikoisalojen poliklinikoita, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä fysioterapiayksikkö. Teemme tuhansia neurokirurgisia leikkauksia vuosittain.

Tapaturma-asemamme päivystää 24 tuntia vuorokaudessa. Suuronnettomuustilanteissa toimimme koko HUSin hälytys- ja koordinaatiosairaalana. 

Töölön sairaalan toiminnot muuttavat Meilahden siltasairaalaan vuoden 2023 alussa. Päivitämme tänne lisätietoa lähempänä muuttoa.

Meilahden siltasairaalan sivuille

Töölön sairaalan kahvila

Töölön sairaalan kahvila sijaitsee sairaalan tuloaulassa.  

Toimipisteet

Tapaturma-asema, Töölön sairaala

Töölön sairaalan tapaturma-asemalla hoidamme tapaturmapotilaita ympärivuorokautisesti.

Tapaturma-aseman suu- ja leukakirurgian päivystys, Töölön sairaala

Suusairauksien yöpäivystyksemme toimii Töölön sairaalassa tapaturma-asemalla suu- ja leukakirurgian päivystyksen yhteydessä.

Kirurgian poliklinikka, Töölön sairaala

Töölön sairaalan kirurgian poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, johon potilaat tulevat joko ensikäynnille lähetteellä tai jälkitarkastukseen. Emme…

Fysioterapeutit, Töölön sairaala

Töölön sairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluja sairaalan vuodeosastojen ja poliklinikoiden potilaille. Toimintamme alkaa Meilahden…

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.