Siirry pääsisältöön

Toiminnallisten häiriöiden poliklinikka, Pasila

Asiasanat:
  • toiminnalliset häiriöt
  • Rubik

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Rubik Pasila, 8. krs
Maistraatinportti 2
Helsinki

Postiosoite

PL 250
00290 HUS
ma–pe 8.00–15.00
ti 9.00–11.00
to 13.00–15.00
Poliklinikkamme on suljettu 23.12.2021-6.1.2022 lukuunottamatta jo aiemmin varattuja etävastaanottoja ja puheluita. Luemme lähetteet viikoittain sulun aikana.

Toiminnallisten häiriöiden poliklinikalla arvioimme ja kuntoutamme toiminnallisista häiriöistä kärsiviä potilaita, tutkimme hoitomuotoja ja potilasryhmän ennusteita sekä koulutamme muita terveydenhuollon toimijoita. Palveluamme varten tarvitset lähetteen.

Ulkokuva Rubik-rakennuksesta Pasilassa

Toiminnallisten häiriöiden poliklinikkamme on konsultoiva yksikkö. Tavoitteemme on selvittää ja mahdollistaa tuen ja kuntoutumisen keinoja potilaille, joilla on haittaavia ja pitkäaikaisia kehollisia ns. toiminnallisia oireita, joille ei ole todettu sairaussyytä.

Poliklinikkamme toiminta käynnistyi keväällä 2019. Tällä hetkellä vastaanotamme lähetteitä Uudenmaan erikoissairaanhoidosta, perusterveydenhuollosta, työterveyshuollosta ja yksityisestä terveydenhuollosta. Erikseen sovitusti palvelemme myös HUS-alueen ulkopuolen potilaita.

Kuntoutujiemme elämänpiiri ja työ- ja toimintakyky on vähintään keskivaikea-asteisesti rajoittunut, osalla on erittäin invalidisoiva oirekuva.

Saapumisohjeet
Feedback

Löysitkö etsimäsi?