Siirry pääsisältöön

Silmätautien perinnöllisyyspoliklinikka, Ruskeasuo

Asiasanat:
  • silmäsairaudet
  • Ruskeasuo

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Silmätautien perinnöllisyyspoliklinikka
Orton, Tenholantie 10 E, 5 krs.
Helsinki

Postiosoite

PL 224
HUS 00029
ma–ti 9.00–15.00
pe 9.00–15.00

Silmätautien perinnöllisyyspoliklinikkamme sijaitsee Tenholantiellä Ruskeasuolla. Poliklinikkamme toimii kolmena päivänä viikossa, maanantaisin, tiistaisin sekä perjantaisin.

Ilmakuva Ortonin sairaalasta

Potilaamme tulevat tutkimuksiimme avoterveydenhuollon lääkäreiden, silmätautien erikoislääkäreiden ja muiden erikoislääkärien, muun muassa perinnöllisyyslääkäreiden, lähettäminä.
  
Tutkimme potilaita, joilla epäillään perinnöllistä silmäsairautta. Tarvittaessa seuraamme myös taudin etenemistä. Tutkimme potilaidemme sukulaisia, jos voimme näin saada lisätietoa taudista ja sen periytymistavasta. Meille lähetetään potilaita tutkimuksiin myös, kun arvellaan, että silmätutkimus saattaa auttaa jonkin laaja-alaisemman oireyhtymän tunnistamisessa.
  
Perinnöllisten silmätautien toteamista ja seurantaa varten tutkimme näön toimintoja silmäklinikan tutkimuspoliklinikalla. Tarvittaessa lähetämme potilaamme hoitoa ja toimenpiteitä varten jollekin toiselle silmäklinikan erikoisosastolle, esimerkiksi kaihiosastolle tai kuntoutuspoliklinikalle. Varsinaista perinnöllisyysneuvontaa varten lähetämme potilaamme perinnöllisyyslääkärille.

Saapumisohjeet
Feedback

Löysitkö etsimäsi?