Siirry pääsisältöön

Anestesia- ja leikkausosasto L

Asiasanat:
  • päiväkirurgia
  • leikkaus
  • ortopedia

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Peijaksen sairaala
Sairaalakatu 1
Vantaa

Postiosoite

PL 900
00029 HUS

Potilaiden neuvontapuhelin

Palveluajat

ma–pe 9.00–10.00

Jonotiedustelut

Palveluajat

ma–ke 8.00–15.00

Palveluajat

ma–ke 7.00–14.00

Aukioloajat

Palveluajat

ma–pe 7.30–15.30

Teemme Peijaksen sairaalan anestesia- ja leikkausosasto L:llä ortopedisiä ja urologisia leikkauksia. Osa urologisista leikkauksista tehdään robottiavusteisesti. 

Osastollemme ei valitettavasti voi tulla vieraita. 

Leikkaukseen tulijan talo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Löydät ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen Terveyskylän Leikkaukseen tulijan talosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Kivunhallintatalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Löydät lisätietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta Terveyskylän Kivunhallintatalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Niveltalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Löydät lisätietoa nivelvaivoista ja vammoista Terveyskylän Niveltalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Kuntoutumistalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Löydät tietoa ja tukea kuntoutumiseen Terveyskylän Kuntoutumistalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Sairaalat

Peijaksen sairaala

Peijaksen sairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Peijaksen sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kirurgisia, psykiatrisia ja sisätautien kuten kardiologian ja keuhkosairauksien potilaita.

Palvelut

Anestesia

Anestesialääkäri valitsee sopivan anestesiamuodon keskustelemalla sinun sekä leikkauksen tekevän lääkärin kanssa. Anestesiamuodon valintaan vaikuttavat…