Siirry pääsisältöön

Naistentautien poliklinikka, Ruoholahti

Asiasanat:
  • abortit
  • naistentaudit
  • kolposkopia

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla on yleisgynekologisia vastaanottoja sekä kolposkopiayksikkö. Hoidamme myös raskaudenkeskeytyksiä ja teemme polikliinisia kohtuontelon tähystyksiä.

Naistentautien poliklinikka Ruoholahti, Femma-rakennus osoitteessa Itämerenkatu 5, Helsinki

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on erilaisia gynekologisia ongelmia kuten vuotohäiriöitä, alavatsakipuja, munasarjojen erilaisia muutoksia sekä kohdun myoomia ja polyyppeja. Meillä on myös vastaanotto, jolla teemme polikliinisia kohtuontelon tähystyksiä eli hysteroskopioita ja lämpöpallohoitoja.

Kolposkopiayksikössä hoidamme potilaita papilloomaviruksen (HPV) aiheuttamien kohdunkaulan, emättimen ja ulkosynnyttimien solu- ja kudosmuutosten vuoksi. Lisäksi tutkimme ja hoidamme ulkosynnyttimien kroonisia kiputiloja ja tulehduksia, ympärileikkauksen jälkitilaan liittyviä ongelmia sekä genitaalialueen iho- ja limakalvomuutoksia.

Hoidamme myös Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vantaan alueen raskaudenkeskeytyksen vuoksi hoitoon hakeutuvat potilaat. Raskaudenkeskeytyksissä otathan itse yhteyttä poliklinikallemme saatuasi ensin raskaudenkeskeytyslausunnon (AB1) terveyskeskuksesta tai yksityislääkäriltä.

Olemme ajanvarauspoliklinikka, hoitoon päästäksesi tarvitset lääkärin lähetteen. Arvioimme lähetteen perusteella hoidon tarpeen ja kiireellisyyden. Ilmoitamme varatusta ajasta sinulle kirjeitse. Vastaanotoilla toimimme lääkäri-hoitaja-työparina.

Saapumisohjeet
Feedback

Löysitkö etsimäsi?