Siirry pääsisältöön

Naistentautien poliklinikka, Ruoholahti

Asiasanat:
  • abortit
  • naistentaudit
  • kolposkopia

Ruoholahden naistentautien poliklinikka väistöön Puistosairaalaan

Kaikki Ruoholahden poliklinikan toiminnot on siirretty Meilahden sairaala-alueella sijaitsevaan Puistosairaalaan vesivahingon vuoksi.

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla on yleisgynekologisia vastaanottoja sekä kolposkopiayksikkö. Hoidamme myös raskaudenkeskeytyksiä ja teemme polikliinisia kohtuontelon tähystyksiä.

Tietoa potilaille Ruoholahden poliklinikan väistöstä

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla sattui vesivahinko lauantaina 8.7. Vahinkokartoituksen mukaan korjaustarve on niin laaja, että klinikalle on jouduttu etsimään väistötilat.

Kaikki Ruoholahden poliklinikan toiminnot on siirretty Meilahden sairaala-alueella sijaitsevaan Puistosairaalaan.

Lisätietoa Puistosairaalasta löydät sairaalan omilta sivuilta.

 

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on erilaisia gynekologisia ongelmia kuten vuotohäiriöitä, alavatsakipuja, munasarjojen erilaisia muutoksia sekä kohdun myoomia ja polyyppeja. Meillä on myös vastaanotto, jolla teemme polikliinisia kohtuontelon tähystyksiä eli hysteroskopioita ja lämpöpallohoitoja.

Kolposkopiayksikössä hoidamme potilaita papilloomaviruksen (HPV) aiheuttamien kohdunkaulan, emättimen ja ulkosynnyttimien solu- ja kudosmuutosten vuoksi. Lisäksi tutkimme ja hoidamme ulkosynnyttimien kroonisia kiputiloja ja tulehduksia, ympärileikkauksen jälkitilaan liittyviä ongelmia sekä genitaalialueen iho- ja limakalvomuutoksia.

Hoidamme myös Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vantaan alueen raskaudenkeskeytyksen vuoksi hoitoon hakeutuvat potilaat. Raskaudenkeskeytyksissä otathan itse yhteyttä poliklinikallemme saatuasi ensin raskaudenkeskeytyslausunnon (AB1) terveyskeskuksesta tai yksityislääkäriltä.

Olemme ajanvarauspoliklinikka, hoitoon päästäksesi tarvitset lääkärin lähetteen. Arvioimme lähetteen perusteella hoidon tarpeen ja kiireellisyyden. Ilmoitamme varatusta ajasta sinulle kirjeitse. Vastaanotoilla toimimme lääkäri-hoitaja-työparina.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.