Siirry pääsisältöön

Sydänvalvonta CCU

Asiasanat:
  • sydänsairaudet
  • kardiologia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Meilahden tornisairaala, Sydänvalvonta CCU, 2.krs
Haartmaninkatu 4
Helsinki

Postiosoite

PL 340
00029 HUS

Aukioloajat

Palveluajat

ma–su 14.00–19.00

Meilahden tornisairaalan Sydänvalvonta (CCU) on valvontaosasto, jossa teemme tehostettua elintoimintojen valvontaa akuutin sydänsairauden, kuten sepelvaltimotautikohtauksen vuoksi.

Potilaamme ovat akuutteihin sydänsairauksiin erikoistuneen tiimimme hoidossa. Hoitotyön filosofiaamme ohjaa ihmisten yhdenvertaisuuden periaate sekä potilaan ja hänen läheistensä yksilöllinen kohtaaminen.

Hoitoaika osastollamme on keskimäärin 1-2 vuorokautta. Osastoltamme siirryt jatkohoitoon esimerkiksi vuodeosastolle, lähisairaalaan tai leikkaus- ja teho-osastolle. Osastomme toiminta on päivystysluonteista ja toimimme aktiivisesti yhteistyössä ensihoidon, Sydänaseman, päivystyspoliklinikan, leikkausosaston, teho-osastojen, vuodeosastojen, muiden sairaaloiden sekä sairaankuljetuksen kanssa.

Turvataksemme hoitosi ja toipumisen aikaisen levon, toivomme lyhyitä vierailuja. Ethän tuo kukkia, etkä käytä vieraillessasi hajusteita. Osastomme toiminnan luonteen vuoksi matkapuhelimien ja älylaitteiden käyttö ei ole mahdollista.

Sairaalat