Siirry pääsisältöön

OLKA-toiminta, Meilahden Kolmiosairaala

Asiasanat:
  • olka
  • vertaistuki
  • vapaaehtoistoiminta

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Meilahden kolmiosairaala
Haartmaninkatu 4
Helsinki

Postiosoite

PL 372
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 8.00–16.00

OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan HUSin ja EJY ry:n yhteistyönä.

OLKA-piste Kolmiosairaala

Tervetuloa Meilahden kolmiosairaalan OLKA-pisteelle! Kolmiosairaalan OLKA-piste sijaitsee Kolmiosairaalan aulatilassa kolmannessa kerroksessa. 

OLKA-pisteillä on potilasyhdistysten esitteitä ja lehtiä

Kolmiosairaalan OLKA-pisteellä on myös OLKA-koordinaattorin työpiste. OLKA-koordinaattorin ollessa paikalla voitte yhdessä etsiä juuri sinulle sopivimman tukimuodon.

OLKAn vapaaehtoistoiminta Kolmiosairaalassa

OLKAn vapaaehtoiset tunnistat vaaleanvihreästä liivistä. Vapaaehtoiset ovat koulutettuja ja heillä on vaitiolovelvollisuus. Vapaaehtoistoiminnalla ei korvata hoitohenkilökuntaa. Vapaaehtoiset ovat sinua varten.

Kolmiosairaalassa vapaaehtoiset toimivat vertaistukijoina (osastot 5A, 6A, 6B, 7A, 7B) Tämän lisäksi voit tiedustella vertaistukea itsellesi tai tutustua Vertaistalon hakukoneeseen osoitteessa vertaistalo.fi.

Kiinnostuitko vapaaehtoistoiminnasta sairaalassa? Ota yhteyttä OLKAan!

Koronavirusepidemian aikana sairaalassa tapahtuvat teemapäivät ja vapaaehtoistoiminta on tauolla. OLKAn työntekijät palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse. Vertaistalo.fi-palvelusta löytyy vertaistukea tarjoavien yhdistysten yhteystiedot.

Sairaalat