Siirry pääsisältöön

Korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystys, Kirurginen sairaala

Asiasanat:
  • Kirurginen sairaala
  • päivystys
  • korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Kirurginen sairaala
Kasarmikatu 11-13
Helsinki

U-porras

Postiosoite

PL 263
00029 HUS

Jos sinulla ei ole lähetettä, soita Päivystysapuun ennen päivystykseen hakeutumista.

Puhelin, Jos sinulla ei ole lähetettä, soita Päivystysapuun ennen päivystykseen hakeutumista. : 116 117
Palvelemme potilaitamme ympäri vuorokauden. Yöaikaan klo 22.00–07.00 vain akuutit hätätilanteet etukäteen tehdyn puhelinsoiton perusteella.

Kirurgisen sairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystyspoliklinikalla tutkimme ja hoidamme kaikenikäisiä erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Tarvitset hoitoon lääkärin päivystyslähetteen.

Poliklinikkamme on päivystys-, lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikka. Tulet meille hoitoon pääasiassa perusterveydenhuollon lähetteellä. Mikäli sinulla ei ole lähetettä tai aiempaa hoitosuhdetta korva-, nenä- ja kurkkutaudeille, soita Päivystysapuun (puh. 116117) ennen päivystykseen hakeutumista.

Olemme auki vuoden jokaisena päivänä. Yöaikaan klo 22–7 hoidamme vain akuuttia hoitoa vaativia potilaita etukäteen tehdyn konsultaation perusteella.

Saavuttuasi päivystykseen terveydenhuollon ammattilaisemme tekevät sinulle hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioinnin. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä, jonka vuoksi jälkeesi tullut potilas saattaa päästä hoitoon ennen sinua.

Jos sinulla ei ole lähetettä, toimi seuraavasti

Ilman lähetettä hoidamme vain ne potilaat, joiden sairaus tai vamma vaatii välitöntä hoitoa tai erikoissairaanhoidon osaamista.
Sairaalat