Siirry pääsisältöön

Kirurgian poliklinikka

Asiasanat:
  • ortopedia
  • käsikirurgia
  • plastiikkakirurgia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Palveluajat

ma–to 8:30–13:30
pe 8:30–11:00
Aattopäivinä 08.30–11

Aukioloajat

Palveluajat

ma–to 7:30–15:30
pe 7:30–15:00
Kirurgian poliklinikalla supistetaan takaisinsoittopalvelua ajalla 2.11-15.11.2020 Poikkeuksellisesti takaisinsoittopalvelu on auki ma-to klo 8.30-12.00 Voit peruuttaa ajan sähköpostitse osoitteeseen kirpkl.toolo@hus.fi

Töölön sairaalan kirurgian poliklinikalla hoidamme kirurgisia potilaita ajanvarauksella.

Potilas lääkärin vastaanotolla.

Töölön sairaalan kirurgian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme kirurgisia potilaita ajanvarauksella. Erikoisalojamme ovat ortopedia, käsikirurgia, plastiikkakirurgia ja neurokirurgia. Voit tulla poliklinikallemme joko lähetteellä ensikäynnille tai jälkitarkastukseen. Emme hoida päivystyksellisiä asioita.

Kun lähetteesi saapuu meille, sen käsittelyaika on tällä hetkellä noin 2–3 viikkoa. Otamme lähetteen käsittelyyn vasta kun tarpeelliseksi katsotut tutkimukset ja kuvat ovat saatavilla. Vastaanottoaikasi on hoitotakuun mukaisesti kolmen kuukauden sisällä lähetteen vastaanottamisesta.

Yhteydenotot

Poliklinikallamme on käytössä takaisinsoittopalvelu. Jos emme pääse vastaamaan puheluusi, ohjautuu puhelu automaattisesti takaisinsoittopalveluun, jossa voit valita kieleksi joko suomen tai ruotsin. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Ajan peruminen sähköpostilla (vain peruutus): @email 
Tietoturvasyistä emme käsittele muita potilasasioita sähköpostitse.​

Leikkaukseen tulijan talo

Terveyskylä.fi

Löydät ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumisesta ja siitä toipumisesta Terveyskylän Leikkaukseen tulijan talosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Täältä Leikkaukseen tulijan taloon (link to a different website)

Niveltalo

Tereyskylä.fi

Löydät lisätietoa nivelkivusta, niveloireista ja -vammoista Terveyskylän Niveltalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Täältä Niveltalon etusivulle (link to a different website)

Kuntoutumistalo

Terveyskylä.fi

Löydät tietoa ja tukea kokonaisvaltaiseen kuntou​tumiseesi Terveyskylän Kuntoutumistalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Täältä Terveyskylän etusivulle (link to a different website)

Aivotalo

Terveyskylä.fi

Löydät tukea ja tietoa aivojen terveydestä ja aikuisten aivosairauksista Terveyskylän Aivotalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Täältä Aivotalon etusivulle (link to a different website)

Palvelut

Plastiikkakirurgia

Teemme plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä lisäksi Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin sairaaloissa.

Tukielinkirurgia

Palvelemme luu- ja tukielinsairauksien eli ortopedian ja traumatologian sekä käsikirurgian erikoisaloilla. Toimimme Töölön, Jorvin, Peijaksen ja…

Neurokirurgia

HUS-alueen neurokirurgia on keskitetty Hyksin Neurokirurgian klinikkaamme Töölön sairaalassa. Hoidamme kaikki HUS-alueen sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan…

Lantion ja alaraajojen kirurgisten ongelmien hoito

Lantion ja alaraajan (nilkka, sääri, polvi) vammojen ja erilaisten ortopedisten ongelmien diagnostiikka ja hoito on keskitetty Töölön sairaalaan.