Siirry pääsisältöön

Synnyttäneiden vastaanotto, Jorvin sairaala

Asiasanat:
  • synnytys
  • Jorvin sairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Jorvin sairaala
Karvasmäentie 8
Espoo

A-rappu

Postiosoite

PL 800
00029 HUS
ma–la 8.00–15.00

Jorvin sairaalan synnyttäneiden vastaanotolla annamme neuvoja ja ohjausta vastasyntyneiden perheille. Teemme myös kätilön kotikäyntejä perheiden kotona. 

Varaamme sinulle ja vauvallesi vastaanottoajan joko synnytyssairaalaan tai kotikätilölle kotiutumisesi yhteydessä, kun vauva tarvitsee kontrollikäynnin kahden ensimmäisen elinviikkonsa aikana esimerkiksi varhaisen kotiutumisen, keltaisuuden, painon seurannan tai kuulon tutkimuksen takia. Voimme varata ajan myös, jos sinulla on tarvetta imetyksen tai lisämaitojen vähentämisen ohjaukseen. Järjestämme myös lastenlääkärin vastaanotot alle vuorokauden iässä kotiutuneille. 

Soitathan kotiutumisesi jälkeisissä kysymyksissä suoraan synnyttäneiden osastolle, josta kotiuduit. 

Kotikätilötoiminta

Teemme kätilön kotikäyntejä synnyttäneiden osastoilta pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella asuvien perheiden luokse. Kätilön kotikäynti on vaihtoehto vastaanotolle sairaalassa. Sovimme kätilön kotikäynnistä kanssasi sairaalassa. Kotikätilömme punnitsee vauvan, mittaa keltaisuuden ihomittarilla, tekee tarvittaessa vauvan kuulontutkimuksen ja voi ottaa aineenvaihduntasairauksien seulontanäytteen. Kätilömme voi antaa myös imetysohjausta. Käynnistä peritään kotikäyntimaksu.

Sairaalat

Feedback

Löysitkö etsimäsi?