Siirry pääsisältöön

Kirurgian osasto 4 B

Asiasanat:
  • kirurgia
  • Hyvinkään sairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvinkään sairaala
Sairaalankatu 1, B-rakennus, 2. krs
Hyvinkää

Postiosoite

PL 585
05850 Hyvinkää

Vierailuajat

Palveluajat

ma–su 13.00–19.00

Hyvinkään sairaalan kirurgian osastolla 4 B hoidamme ortopedisia (luu- ja tukikudoskirurgia), traumatologisia (vammojen tutkimus ja kirurgia) ja plastiikkakirurgisia (korjaava kirurgia) potilaita.

Tavallisimpia ortopedian ja traumatologian erikoisalan toimenpiteitä ovat muun muassa nivelten tähystysavusteiset leikkaukset, tekonivelleikkaukset, raajojen murtumien ja sairauksien korjausleikkaukset sekä selkärangan alueen sairauksien ja vammojen leikkaushoidot. Potilaan hoitoa tuetaan usein erilaisilla lastoituksilla tai tukilaitteilla.

Ortopedisten ja traumatologisten potilaiden lisäksi hoidamme plastiikkakirurgisia leikkauspotilaita, kroonisia haavapotilaita, syöpäleikkausten jälkeen plastiikkakirurgisia korjausleikkauksia tarvitsevia potilaita sekä plastiikkakirurgisia päivystyspotilaita.

Potilaat saapuvat osastollemme LEIKO-yksikön (leikkaukseen kotoa) kautta, päivystyksen kautta tai muista hoitolaitoksista lääkärin lähetteellä.

Keskimääräinen hoitoaika osastolla on 3,2 vuorokautta. Tekonivelleikkauspotilaiden keskimääräinen hoitoaika osastolla on 2,6 vuorokautta.

Sairaalat