Siirry pääsisältöön

Kirurgian osasto 4 A

Asiasanat:
  • kirurgia
  • Hyvinkään sairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvinkään sairaala
Sairaalankatu 1, B-rakennus, 2. krs
Hyvinkää

Postiosoite

PL 585
05850 Hyvinkää

Vierailuajat

Palveluajat

ma–su 13.00–19.00

Hyvinkään sairaalan Kirurgian osasto 4A:lla hoidamme muun muassa vatsaelinkirurgisia, urologisia, yleiskirurgisia, plastiikkakirurgisia, rintarauhaskirurgisia, gynekologisia ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalan potilaita.

Meille potilaat tulevat hoitoon päivystyksen kautta, LEIKO-yksikön (leikkaukseen kotoa) kautta tai muista sairaaloista tai hoitolaitoksista. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on noin 2,5 vrk ja potilaspaikkoja osastolla on 40.

Kivunhallintatalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Leikkaukseen tulijan talo ,

TERVEYSKYLÄ:FI

Hyvä valmistautuminen takaa sujuvamman leikkauksen ja nopeamman toipumisen. Sivuiltamme saat ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Vatsatalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Vatsatalosta löydät luotettavaa tietoa vatsavaivoista ja käytännön keinoja niiden hoitoon. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Sairaalat

Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaanhoitoalueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula.

Palvelut

Kirurgia

Teemme HUSissa kirurgisia toimenpiteitä useimmissa sairaanhoitopiirin sairaaloissa.

Plastiikkakirurgia

Teemme plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä lisäksi Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin sairaaloissa.

Urologia

Hoidamme urologiassa miesten ja naisten munuaisten ja virtsateiden sekä miesten sukuelinten sairauksia. Teemme myös tutkimusta ja hoidamme potilaita…