Siirry pääsisältöön

Herttoniemen sairaala

Siilikuja 5, Helsinki
HUSIn vaihde:
094711

Herttoniemen sairaalassa on HUSin ja Helsingin kaupungin toimintoja.

Sairaalaamme on keskitetty käsikirurgian ja yläraajaortopedian palveluita. Sairaalassamme ei ole vuodeosastoa ja kaikki potilaamme pääsevät leikkauksen jälkeen kotiin toipumaan.

Laboratorio- ja röntgentutkimukset tehdään ennen poliklinikkavastaanotolle tai leikkaukseen tuloa. Sairaalassamme ei ole laboratoriota eikä kuvantamisen toimipistettä. Sopivan toimipisteen voit etsiä täältä: Laboratorioiden ja kuvantamisen toimipisteet

Toimimme myös Helsingin kaupungin väistötilana. Vuoden 2019 alusta tiloissamme on toiminut myös Myllypuron monipuolinen palvelukeskus.

Toimipisteet

Toimintaterapeutit, Herttoniemen sairaala

Herttoniemen sairaalan toimintaterapiayksikössä tuotamme toimintaterapiapalveluja sairaalan vuodeosastoille ja poliklinikoille.

Kirurgian poliklinikka, Herttoniemen sairaala

Herttoniemen sairaalan kirurgian poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana, jossa tutkimme ja hoidamme käsikirurgisia potilaita sekä…

Päiväkirurginen anestesia- ja leikkausosasto, Herttoniemen sairaala

Hoidamme Herttoniemen sairaalan päiväkirurgisella leikkausosastolla käsikirurgisia ja ortopedisia potilaita.

Fysioterapeutit, Herttoniemen sairaala

Herttoniemen sairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluja sairaalan vuodeosastojen ja poliklinikoiden potilaille.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.