Siirry pääsisältöön

HelsinkiMission vapaaehtoiset perhekaverit

Asiasanat:
  • Uusi lastensairaala

Perhekaverit ovat HelsinkiMission koulutettuja yli 25-vuotiaita vapaaehtoisia, jotka tarjoavat läsnäoloa, tukea ja käytännön apua potilasperheille.  

HelsinkiMisson perhekaverit Uudessa lastensairaalassa.

Perhekavereita voi tavata arkipäivisin ensimmäisen kerroksen sisarusparkissa – ja tarvittaessa muuallakin sairaalassa. Tunnistatte perhekaverit pinkistä t-paidasta. 

Perhekaverit järjestävät toimintaa sairaalassa oleville lapsille ja nuorille. Lisäksi perhekaverin voi pyytää asiointikaveriksi sairaalan ulkopuolelle tai avuksi esimerkiksi siirryttäessä sairaalasta juna- tai lentoasemalle tai asemalle vastaan sairaalajaksolle saavuttaessa.  

Asiointi- tai saattoavuksi perhekaverin voi varata sisarusparkissa vuorossa olevilta perhekavereilta tai HelsinkiMission projektikoordinaattori Kari Koposelta (p. 044 784 6534 tai @email

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö. Perhekaverit eivät kuulu terveydenhuollon ammattihenkilöstöön. 

Sairaalat

Uusi lastensairaala

Uusi lastensairaala on Suomen suurin lasten vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala. Hoidamme potilaita kaikkialta Suomesta, vastasyntyneistä 15-vuotiaisiin.