Potilasyhdistyksille

​OLKA koordinoi sairaalassa tapahtuvaa järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa. OLKAn avulla potilasyhdistykset voivat tavoittaa potilaita ja heidän läheisiään jo sairaalassa.

OLKAn vapaaehtoistoiminta ja OLKA-pisteiden toiminta keskeytyy toistaiseksi koronavirusohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme toiminnan käynnistyessä. Vertaistalo.fi palvelee edelleen. / päivitys 12.3.2020​​
 

Teemapäivät sairaalassa

 
Potilasyhdistykset ovat tervetulleita kertomaan toiminnastaan ja tarjoamaan vertaistukea OLKA-pisteillä. Varaa teemapäivä sähköisellä lomakkeella​.
 
Teemapäivävaraukset, jotka on tehty ennen edellisen kuukauden 25. päivää, ilmoitetaan OLKAn kuukausiohjelmassa sekä muissa viestintäkanavissa. Tämän jälkeen varatut teemapäivät eivät ole mukana ohjelmatiedotteissa.
 
Kolmiosairaalan OLKA-pisteelle yhdistykset voivat tuoda esitteitä ja lehtiä jaettavaksi sairaalassa.

Yhdistyksen vertaistukea sairaalaan

 
Yhdistysten vertaistukijat voivat toimia sairaalassa pitämällä yhdistysten teemapäiviä OLKA-pisteillä ja toimimalla vapaaehtoisena OLKAn kautta. Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta.

OLKA-viesti yhdistyksille

 
Ajankohtaista tietoa OLKA-toiminnasta saa tilaamalla OLKA-viestin yhdistyksille: olka@hus.fi

Yhdistyksen vertaistoiminta Vertaistaloon

 
OLKAn koordinoima valtakunnallinen Vertaistalo.fi -verkkopalvelu tarjoaa luotettavaa tietoa ja vertaiskokemuksia. Palvelu kokoaa yhteen potilasyhdistysten tarjoamaa vertaistukea sairastuneelle ja heidän läheisille Etsi vertaistukea -hakukoneeseen.
Ilmoita yhdistyksenne vertaistoiminta Vertaistaloon!

”On hienoa, että potilaat saavat vertaistukea heti sairastuttuaan ja saavat tiedon yhdistysten toiminnasta” – Yhdistys
 
 

 Teemapäivän järjestäjän palautelomake

 

Anna meille palautetta ​siitä, miten järjestämäsi teemapäivä sujui!

TEEMAPÄIVÄT

Teemapäivät WWW-osavalikko