HUS Tukipalvelut kokemusasiantuntijat

Kokemusasiantuntijat mukana kehittämässä HUS Tukipalveluiden asiakaslähtöisiä ja laadukkaita palveluita
 

HUS Tukipalveluissa on seitsemän innokasta ja aktiivista valmennuksen käynyttä kokemusasiantuntijaa. Kokemusasiantuntijat ovat laajasti kiinnostuneita palveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja arvioinnista HUS Tukipalveluiden eri osa-alueilla. HUS Tukipalveluiden kokemukset asiakkaiden osallistamisesta ovat olleet arvokkaita ja nostaneet esiin uusia näkökulmia.  HUS Tukipalvelut lainaa kokemusasiantuntijoitaan eri tulosyksiköille ja tulosyksiköiltä eri kehittämistehtäviin.

Kokemusasiantuntijat ovat mm. osallistuneet uuden potilasruokavalio-oppaan kehittämiseen, potilaslaskutusprosessin arviointiin sekä potilaspalautteiden kehittämistoimenpiteisiin.

Jorvin sairaalassa toteutettiin Kaizen-viikko, jossa oli mukana kokemusasiantuntijoitamme, jotka arvioivat potilaan kotiutusprosessia. Viikolla 20 keräsimme tehostetusti potilaspalautetta ruoasta ja puhtaudesta kokemusasiantuntijan kanssa. Kokemusasiantuntijamme ovat myös olleet luennoimassa omista kokemuksistaan erilaisissa tilaisuuksissa.

 

 Kokemusasiantuntijat HUS Tukipalveluissa

 
 

 Haluatko tietää lisää

 
​Koordinaattorit

Hanne Lehtinen
asiakkuuspäällikkö
040 668 2260
hanne.lehtinen(at)hus.fi

Päivi Liljendahl
asiakasvastaava
050 427 3004
paivi.liljendahl(at)hus.fi

Brita Sahros
asiakasvastaava
050 4287416
brita.sahros(at)hus.fi