Siirry pääsisältöön

Pääkaupunkiseudun nuorisopsykiatrian poliklinikkapalvelut

Asiasanat:
  • nuorisopsykiatria

Pääkaupunkiseudun poliklinikkapalveluissa hoidamme nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon tarpeessa olevia 13-17 -vuotiaita potilaita Helsingin, Jorvin ja Peijaksen alueella.

Pääkaupunkiseudun polikliinisissä nuorisopsykiatrian palveluissa hoidamme nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon tarpeessa olevia 13-17 -vuotiaita potilaita Helsingin, Jorvin ja Peijaksen alueella. Aluepoliklinikoitamme on jokaisessa kaupungissa kaksi.

Polikliininen hoitomme perustuu porrastettuun hoitoon, jossa tavoitteenamme on tarjota sinulle tutkittuun näyttöön perustuvaa ja häiriökohtaista hoitoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Palveluihimme kuuluvat erityispoliklinikoista Kuntoutusyksikkö Kupoli, neuropsykiatrinen työryhmä ja nuorten sukupuoli-identiteettitutkimustyöryhmä.

Kuntoutusyksikkö Kupolissa vastaamme nuoruusikäisten vakavista mielenterveydenhäiriöistä ja vakavista neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivien potilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta.

Neuropsykiatrisessa työryhmässä tutkimme ja konsultoimme. Kuntoutusyksikkömme Kupoli ja neuropsykiatrinen työryhmämme palvelevat koko HUSin aluetta.

Nuorten sukupuoli-identiteettitutkimustyöryhmämme ottaa vastaan arvioon ja tutkimuksiin nuoruusikäisiä potilaita (13-17 -vuotiaita) valtakunnallisesti.

Toimipisteet

Kuntoutusyksikkö, Pasila

Pasilan Kuntoutuspoliklinikka ja Intensiivikuntoutuksen työryhmämme toimii nuorisopsykiatrian kuntoutusyksikössä.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Tikkurila

Tikkurilan nuorisopsykiatrian poliklinikka on pääkaupunkiseudun nuorisopsykiatrian avohoidon yksikkö.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Myyrmäki

Myyrmäen nuorisopsykiatrian poliklinikka on pääkaupunkiseudun nuorisopsykiatrian avohoidon yksikkö.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka, Olari

Olarin nuorisopsykiatrian poliklinikka on pääkaupunkiseudun nuorisopsykiatrian avohoidon yksikkö.

Feedback

Löysitkö etsimäsi?