Siirry pääsisältöön

Käytä maskia!

Vuonna 2020 normaali tapa elää nuoruutta on muuttunut radikaalisti. Korona vei nuorilta mahdollisuuden nähdä ja kokea asioita tavalla, jolla se on aikaisemmin ollut mahdollista. Ja se jos jokin tuntuu epäreilulta. Jokailtaisia hengailuja tai yhteisiä juhlia kaveriporukalla kun eivät videopuhelut korvaa. Siksi onkin nyt tärkeää käyttää maskia, jotta nuoruutta voisi taas pian elää täysillä.

Maskigäng-kampanjan kuvassa nuoret kasvomaski päässä.

Näytä kavereillesi mallia

Olemme tottuneet kuulemaan mantraa siitä, että nuoruus täytyy elää täysillä ja ottaa ilo irti huolettomista vuosista ja merkittävistä tapahtumista, kuten päättäreistä ja wanhojen tansseista. Mitäs nyt sitten tehdään, kun tämä on meiltä riistetty?

Jotta pääsisimme mahdollisimman pian taas hengailemaan kavereiden kanssa, pitää nyt elää vastuullisesti. Ja käyttää maskia.

Espoon, Vantaan ja Helsingin kaupungit yhdessä Omnian, HSL:n, HUSin ja TYKSin kanssa kannustavatkin kaikkia nuoria käyttämään maskia.

Miten osallistut?

Tee oma versiosi #maskigäng-videosta TikTokiin! Kirjoita TikTokin hakukenttään maskigäng ja katso muiden käyttäjien maskivideoita. Kannusta sitten kavereitasi tai seuraajiasi käyttämään maskia kuvaamalla oma versiosi videosta TikTokiin käyttämällä #maskigäng-ääniraitaa.

Voit osallistua myös Instagramissa käyttämällä kampanjan #maskigäng-gifiä Instagram Tarinassasi. Kirjoita hakukenttään maskigang, ja lisää gif tarinaasi!

Kampanjassa ovat mukana seuraavat tokkaajat: Nuppu, Julia, AnnejaEllu, Jasir ja Emilia