Kehittäminen HUSissa

HUS on yliopistosairaala, joten toimintaamme kuuluu olennaisena osana hoitomenetelmien ja toimintamme tutkiminen ja kehittäminen. Yhteistyökumppaneinamme on sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoita Suomesta ja ulkomailta. Asiantuntemuksemme on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. ​


Ryhmä 1
Ryhmä 2
 

 Tuotemerkit

 
​​

Findery®-startup-tapahtuma  

 

Findery.JPG

Findery® -tapahtumamyötä on syntynyt uudenlainen toimintakulttuuri suomalaisessa terveysalan startup-toiminnassa, jossa startup-yritykset pääsevät suoraan kontaktiin terveydenhuollon huippuammattilaisten kanssa.

Lisätietoa:
katariina.rouvinen(at)hus.fi​​
​​

HUSMAP®

 
 
HUSMAP on palvelukartta ja palvelualusta yksilöllisen palvelupolun kehittämistä varten.

Lisätietoa:
birgit.paajanen(at)hus.fi

 

olka_logo.jpg
OLKA on sairaalan ja järjestöjen yhteistoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus potilaan ja heidän läheisensä kiireettömään kohtaamiseen sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA-toimintaan kuuluvat sairaaloissa sijaitsevat OLKA-pisteet sekä vapaaehtoistoiminta. OLKA toteutetaan HUSin ja EJY ry:n yhteistyönä. 

Lisätietoa:
tarja.nordman(at)hus.fi
 

HUS Virtual Reality Laboratory

 

HUSin virtuaalilaboratoriossa esitellään terveydenhuollon käyttöön sunnattuja virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden ratkaisuja. Terkko Health Hubissa sijaitseva esittelytila (Meilahden sairaala-alue, Haartmaninkatu 4) on avoinna kaikille. 

Lisätietoa:
katariina.rouvinen(at)hus.fi​