Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Hallituksen nimitystoimikunta esittää HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi Atte Meretojaa

Hallituksen nimitystoimikunta esittää HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi Atte Meretojaa

HYKS-sairaanhoitoalueen johtajaksi esitetään dosentti Atte Meretojaa. HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunta antaa lausuntonsa esityksestä 10.9.2019. HUSin hallitus päättää nimityksestä 16.9.2019.
 

HUS-kuntayhtymän valtuusto päätti 13.6.2019 kokouksessaan eriyttää HYKS-sairaanhoitoalueen johtajan tehtävän HUSin toimitusjohtajan tehtävästä. Tehtävää varten ei perusteta uutta virkaa, vaan se liitetään osaksi tehtävästä kiinnostuneen nykyistä virkaa.

Tehtävään haki hakuajan kuluessa kuusi henkilöä. HUSin hallituksen nimitystoimikunta on arvioinut hakijat ja esittää tehtävään yksimielisesti dosentti Atte Meretojaa. Meretoja toimii tällä hetkellä HUSin Neurokeskuksen toimialajohtajana.

HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunta käsittelee nimitystä 16.9.2019 ja antaa nimitystoimikunnan esityksestä lausunnon HUSin hallitukselle. Hallitus päättää nimityksestä kokouksessaan 16.9.2019. 

Sairaanhoitoalueen johtajan tehtävänä on johtaa tulosalueensa toimintaa, vastata sen toiminnasta ja talouden hallinnasta sekä siitä, että tulosalueelle asetetut toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Lisäksi hän toimii sairaanhoitoalueen lautakunnan esittelijänä sekä vastaa muista hallintosäännössä määrätyistä ja toimitusjohtajan antamista tehtävistä. 

Lisätietoja:
Juha Tuominen, toimitusjohtaja
soitto- ja haastattelupyynnöt 050 427 2875

Tulosta
5.9.2019 15:40