Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Uusi PH-poliklinikka palvelee potilaita paremmin

Uusi PH-poliklinikka palvelee potilaita paremmin

Uusi keuhkoverenpainetautia (PH) sairastaville potilaille suunnattu PH-poliklinikka avautuu 13.4.2018 Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikalla Meilahden tornisairaalassa.
 
​PH-poliklinikalla potilaita hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Potilaat tapaavat poliklinikalla saman päivän aikana hoitajan sekä asiaan perehtyneen keuhkolääkärin ja/tai kardiologin. Poliklinikkakäynnin yhteydessä tehdään toimenpiteet saman päivän aikana. Toimenpiteisiin kuuluu mm. kävelytesti ja tarvittavat muut tutkimukset. PH-poliklinikalle tulevat potilas voi otattaa tarvittavat vastaanottoon liittyvät verikokeensa omalla paikkakunnallaan etukäteen.

PH-poliklinikan vastaanotot ovat perjantaisin. Hoitajan soittoajat (040 585 5547) ovat ma-to klo 10.00–11.00 ja klo 13.00–14.00.

HUS:n potilashotelli toimii Hotelli Scandic Meilahdessa, joka sijaitsee Meilahden kampusalueen välittömässä läheisyydessä. Potilashotellipalvelu on tarkoitettu erityisesti Meilahdessa ja lähisairaaloissa hoidettaville potilaille.

Kehittääksemme uuden poliklinikan toimintaa toivomme potilaiden toivomuksia ja odotuksia poliklinikan työskentelyyn ja potilasohjaukseen liittyen. Palautetta voit antaa oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/46E72021F577A0C2.par

Kyselyn kautta voi myös ilmaista halukkuutensa osallistua syksyllä 2018 yhteistyössä Hengitysliiton kanssa yhteistyössä järjestettävään potilasiltaan.
Tulosta
11.4.2018 11:27