Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Syöpätautien klinikan sisäänkäynti muuttuu 1.10.2018

Syöpätautien klinikan sisäänkäynti muuttuu 1.10.2018

Syöpätautien klinikalle on avattu uusi pääsisäänkäynti elokuun alussa Paciuksenkadun puolelle. Vanha pääsisäänkäynti ja piha-alue Meilahden keskusaukion puolella suljetaan kokonaan 30.9., jolloin se rajataan työmaa-alueeksi.
 
​Noin puolet pihalla olevista pysäköintipaikoista poistuvat käytöstä viikkoa aiemmin maanantaina 24.9. Uuden sisäänkäynnin edustalla on muutamia asiakaspysäköintipaikkoja, taksien jättöpaikkoja sekä pyöräparkkeja.

Alueopaste

Sisäänkäyntien aukioloajat
Vanha sisäänkäynti 1. kerroksessa
  • 2.9. asti normaalit aukioloajat arkisin 7–20 ja viikonloppuisin 11–19
  • 3.9.–30.9. aukioloajat arkisin 7–16, viikonloppuisin kiinni


Uusi sisäänkäynti 0. kerroksessa, käynti Paciuksenkadulta

  • 2.9. asti aukioloajat arkisin 7–20, viikonloppuisin kiinni
  • 3.9. alkaen aukioloajat arkisin 7–20 ja viikonloppuisin 11–19.


Taksin tilaaminen
Potilaat voivat tilata taksin vanhaan sisäänkäyntiin (Haartmaninkatu 4) niin kauan kuin se on auki tai uuteen sisäänkäyntiin (Paciuksenkatu 3). Potilastoimisto sijaitsee vanhan sisäänkäynnin yhteydessä 30.9. asti Syöpätautien klinikan 1. kerroksessa.

Pysäköinti
Potilaille on käytössä parkkihalli P1 Meilahden sairaala-alueella, mutta kehotamme käyttämään ensisijaisesti julkisia kulkuneuvoja. Parkkihalli P3:n sisäänkäynti Syöpätautien klinikan edessä sulkeutuu rakennustyömaan vuoksi 1.10.

Pahoittelemme kulkureittien muutoksista sekä rakentamistöistä aiheutuvaa haittaa.

HUS rakentaa Meilahden sairaala-alueelle Siltasairaalan, joka tulee korvaamaan Töölön sairaalan sekä osan nykyisen Syöpäkeskuksen toiminnoista. Siltasairaala liitetään sekä toiminnaltaan että tiloiltaan Meilahden tornisairaalaan sekä Kolmiosairaalaan ja Syöpätautien klinikan edelleen käyttöön jääviin osiin. Siltasairaala on HUSin historian suurin rakennushanke. Sairaala valmistuu vuonna 2022.

Tulosta
29.8.2018 16:01