Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Syöpäkeskuksen päiväosastot muuttavat

Syöpäkeskuksen päiväosastot muuttavat

Syöpäkeskuksen päiväosastot muuttavat Syöpätautien klinikalta Meilahden tornisairaalan entisen vuodeosastosiiven 2. kerrokseen. Hoidot uudessa paikassa alkavat ma 26.11.2018.
 

​Tornisairaalaan siirtyvät Syöpätautien klinikan 4.–6. kerroksen sytostaatti-infuusiohoidot. Tietyt kemosädehoidot ja tutkimushoidot annetaan edelleen Syöpätautien klinikalla. Myös lääkäreiden vastaanotot jatkuvat Syöpätautien klinikalla. Potilaiden omahoitajat jatkavat entiseen tapaan muuton jälkeen.

Syöpäkeskuksen päiväosastolle Tornisairaalaan pääsee joko Meilahden sairaaloiden pääovien kautta tai ulkokautta oheisen kartan mukaisesti.

Osoite Lastensairaalan alta ajettaessa on Stenbäckinkatu 9 ja Paciuksenkadulta ajettaessa Paciuksenkatu 1. Taksilla tultaessa pääsee sisäänkäynnin läheisyyteen.

Potilaiden ja vierailijoiden pysäköintiä varten on varattu parkkihalli 1 (P1). Jos saavut Meilahden sairaalan pääsisäänkäynnin kautta, seuraa vaaleanpunaista viivaa ja opasteita ”Syöpäkeskuksen päiväosasto”.Päiväosastojen uusi sijainti.jpg

Tulosta
7.11.2018 15:34