Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Sairaaloiden arkea tallennetaan 24 tunnin ajan 21.9. – myös HUS on mukana

Sairaaloiden arkea tallennetaan 24 tunnin ajan 21.9. – myös HUS on mukana

Elossa 24h -ohjelmasarjan kuvauksia tehdään HUS:ssa Meilahden, Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä Lastenklinikalla. Lisäksi kuvausryhmä käy sairaalapesulassa ja äidinmaitokeskuksessa.
 

40 kuvaajaa ja laaja joukko muita tv-ammattilaisia taltioi sairaalan tapahtumia ja ihmiskohtaloita Suomen sairaaloissa ja terveydenhuollossa 24 tunnin ajan kahdeksalla eri paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Hämeenlinnassa ja Nilsiässä. Taltioinnista syntyy seitsemänosainen ohjelmasarja Elossa 24h, joka esitetään Yle TV1:llä ensi vuoden alussa.

Elossa 24h kertoo tosielämän inhimillisiä tarinoita potilaista ja heidän läheisistään sekä heitä hoitavasta henkilökunnasta. Ohjelma näyttää, minkälaista ammattilaisuutta ja koneistoa maan julkisessa terveyden- ja sairaanhoidossa tarvitaan 24 tunnin aikana. Ohjelman tekee Yle TV1:lle ITV Studios Finland.
 
Ohjelma perustuu ITV Studiosin kehittämään, brittiläiseen ohjelmaformaattiin "Keeping The Nation Alive" (2013), joka on toteutettu menestyksellä useissa maissa eri puolilla maailmaa, muun muassa Britanniassa, Tanskassa, Norjassa, Hollannissa, Kanadassa, Australiassa ja Irlannissa.
 
Mukana myös HUS:n henkilökuntaa ja potilaita
 
HUS:ssa ohjelmasarjan kuvauksia tehdään Meilahden, Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä Lastenklinikalla. Lisäksi kuvausryhmä käy sairaalapesulassa ja äidinmaitokeskuksessa.
 
Ohjelman kuvaukset alkavat 21.9.2016 klo 6.00. Kuvauksiin osallistuu HUS:n henkilökuntaa ja potilaita. Kaikkien osallistujien suostumus varmistetaan, eikä ketään kuvata kysymättä lupaa. Kuvauksista huolimatta sairaalan arki jatkuu normaaliin tapaan.
Tulosta
19.9.2016 11:11