Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Naistenklinikan potilaita evakuoitu tulipalon vuoksi

Naistenklinikan potilaita evakuoitu tulipalon vuoksi

Synnytykseen tulevat ohjataan HUSin muihin synnytyssairaaloihin. Potilaita kehotetaan soittamaan synnytyssairaalaan ennen lähtöä normaalin käytännön mukaisesti.
 

Naistenklinikalla on ollut tänään illalla tulipalo. Pelastuslaitos sai hälytyksen klo 18.38 ja palo on nyt saatu hallintaan ja jälkiraivaustoimenpiteet ovat käynnissä. Tulipalosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos tiedottaa sammutustöiden etenemisestä.

Tulipalo oli ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa jätehuoneessa. Jätehuoneesta levisi savua ja palokaasuja jätekuilua pitkin yläpuolella oleville potilasosastoille.

Neljän yksikön potilaat siirretty väistötiloihin

Synnyttäneiden osastoilta 52 ja 61 siirrettiin yhteensä noin 60 perhettä ensin Uuden lastensairaalan evakuointipisteeseen ja sieltä edelleen hoitoon Uuden lastensairaalan osastoille ja Perhepesähotelliin. Neljä perhettä on kotiutunut.

Osaston 42 potilaat siirrettiin Uuteen lastensairaalaan. Osastolla hoidetaan sairaalahoitoa tarvitsevia raskaana olevia.

Naistenklinikan neljännen kerroksen synnytyshuoneissa olleet synnyttäjät siirrettiin sairaalan lisäsiivessä sijaitseviin synnytyshuoneisiin.

Naistentautien osaston 30 potilaat siirrettiin osaston toiseen päätyyn.

Naistenklinikan muissa yksiköissä potilashoito jatkuu.

Tiedotamme lisää aamulla klo 10 mennessä tai mikäli tilanne yön aikana muuttuu.

Tulosta
11.8.2019 21:58