Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » Naistenklinikalla palataan normaalitoimintaan tiistaina 13.8.

Naistenklinikalla palataan normaalitoimintaan tiistaina 13.8.

Synnytys- ja leikkaustoiminnat palautuvat Naistenklinikalla normaaleiksi tiistaina 13.8. klo 7.30 alkaen. Synnyttäjiä pyydetään soittamaan sairaalaan normaalikäytännön mukaisesti ennen lähtöä.
 
Naistenklinikan jätehuoneessa sunnuntai-iltana tapahtuneen tulipalon jälkeen viisi Naistenklinikan osastoa on ollut kokonaan tai osittain pois käytöstä. Tänään Naistenklinikalla on hoidettu riskisynnytykset ja kiireelliset leikkaukset.

Savusta kärsineet osastot on katselmoitu, tehosiivottu, tuuletettu ja niissä olevien teknisten järjestelmien toiminta on tarkastettu.

”Tiloissa on edelleen jonkin verran savun hajua, mutta perusteet poikkeusjärjestelyille ovat poistuneet. Paluulle on vahvat perusteet potilasturvallisuuden näkökulmasta. Näin ollen käynnistämme toiminnan tiloissa uudelleen huomenna”, kertoo HUSin Naistentautien ja synnytysten toimialajohtaja Seppo Heinonen.

Suurin osa Naistenklinikan toiminnasta saadaan palautettua, mutta palopaikan lähellä ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevien Gynekologisten syöpien poliklinikan ja Päiväkirurgian yksikön osalta tilannetta selvitetään edelleen.

Lisätietoja tiedotusvälineille: naistentautien ja synnytysten toimialajohtaja Seppo Heinonen, puh. 050 4368962, kiinteistöjohtaja Vesa Vainiotalo, puh. 040 5886793

Lisätietoa:Tulosta
12.8.2019 16:29