Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » HUSin seuraavat Apotti-käyttöönotot kahdessa vaiheessa vuonna 2020

HUSin seuraavat Apotti-käyttöönotot kahdessa vaiheessa vuonna 2020

HUSin Apotti-käyttöönottojen aikataulu vahvistettiin Apotti-ohjausryhmässä 7.3.
 
Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön HUSin toimipisteissä Hyvinkäällä, Lohjalla, Porvoossa, Jorvissa ja Raaseporissa sekä HUS Naistentautien ja synnytyksien ja HUS Psykiatrian tulosyksiköissä tammikuussa 2020.
 
Toukokuussa 2020 järjestelmä otetaan käyttöön Meilahden sairaala-alueella (Tornisairaala, Kolmiosairaala, Syöpätautien klinikka, Haartmanin sairaala, Silmä-korvasairaala ja Uusi Lastensairaala), Iho- ja allergiasairaalassa, Töölön sairaalassa, Kirurgisessa sairaalassa, sekä HUSin toiminnoissa Malmin, Laakson, Auroran ja Herttoniemen sairaaloissa sekä HUS Kuvantamisessa.
 
Ensimmäinen Apotin käyttöönotto tapahtui HUSin Peijaksen sairaalassa marraskuussa 2018. 

Vantaan kaupungin ensimmäinen käyttöönotto toteutuu toukokuussa 2019, toinen marraskuussa 2019.  Lisätietoja Vantaan kaupungin käyttönotosta Vantaan tiedotteessa
 
HUSin ja Vantaan käyttöönottoja seuraavat Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen, Kirkkonummen, Kauniaisten, Tuusulan ja Keravan käyttöönotot vuonna 2020.

www.maisa.fi avautui 14.3.

Apotin asiakasportaali, Maisa, on sähköisen asioinnin väylä ammattilaisen ja kansalaisen välillä. Maisa otetaan asteittain käyttöön keväällä 2019 HUS Peijaksen asiakkailla. Peijaksen henkilökunta ohjaa potilaita Maisa-asioinnissa ja kertoo, millaisia Maisan palveluja kyseisen yksikön potilaalla on hyödynnettävissä hoitosuhteen aikana.
 
Maisa Logo s.jpg

Tulosta
14.3.2019 11:42