Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » HUS Kuvantamisen toimipisteet ja esteettömyystiedot nyt palvelukartalla

HUS Kuvantamisen toimipisteet ja esteettömyystiedot nyt palvelukartalla

​HUS Kuvantaminen on tuonut kaikki toimipisteensä palvelukartalle. Kustakin toimipisteestä kerrotaan yhteystiedot, aukioloajat sekä esteettömyystiedot.
 
Kartalta löydät näppärästi myös reitit eri toimipisteisiin, kuljitpa sitten julkisilla, autolla, pyörällä tai kävellen.​
​​​​​
HUS Kuvantamisella on noin 60 toimipistettä eri puolilla Uuttamaata ja Kymenlaaksoa. Kaikista yksiköistä on palvelukartalle ​nyt viety perustiedot, kuten yhteystiedot ja aukioloajat. Esteettömyystiedot löytyvät nyt Helsingin, Vantaan ja Espoon toimipisteistä. Loput tiedot täydennetään kevään 2019 aikana. 

HUS Kuvantamisen toimipisteistä ei ole aiemmin ollut esteettömyystietoja saatavilla näin laajasti ja yksityiskohtaisesti. Palvelukartan kieliversioiden ansiosta esteettömyystiedot voidaan tarjota saman tien myös ruotsiksi ja englanniksi. 
 
”Päädyimme ottamaan palvelukartan käyttöön, koska se mahdollistaa niin hienosti esteettömyystietojen tarjoamisen ja katsomisen. Palvelu taipui myös hienosti siihen, että meillä on useita yksiköitä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Palvelukartalta löytyvätkin nyt toimipisteemme Hangosta Haminaan”, kertoo HUS Kuvantamisen vs. asiakkuuspäällikkö Kristiina Lehtinen.
 
Palvelukartta tarjoaa mainioita toiminallisuuksia myös käyttäjälle. Voit määrittää omia esteettömyysvalintoja, esimerkiksi jos liikut pyörätuolilla tai sinulla on näkö- tai kuulovamma. Tällöin saat näkyviin mahdolliset puutteet toimipisteen esteettömyydessä. Reittiä haettaessa palvelu ottaa matka-ajassa huomioon, jos liikkuminen hitaampaa esim. pyörätuolilla.
 

Kohti maailman saavutettavinta palvelukarttaa


Palvelukarttaa kehittää ja ylläpitää Helsingin kaupunki. Se on avoin tiedotuskanava Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien toimipisteistä ja palveluista.
 
”Olemme todella iloisia, että HUS Kuvantaminen on tuonut toimipisteensä palvelukartalle. Uskomme aidosti siihen, että vain yhteistyöllä voimme luoda entistä parempia palveluita kaupunkilaisille. Heidän asiointiaan helpottaa, kun kerromme saavutettavuudesta ja esteettömyydestä yhdessä paikassa ja samalla tavalla”, kertoo palvelukartan projektipäällikkö Mirjam Heikkinen Helsingin kaupungilta.

Parhaillaan palvelukartan teknologiaa ollaan uudistamassa. Kunnianhimoisena tavoitteena on saada käyttöön maailman saavutettavin palvelukartta. Työ perustuu lakiin digitaalisten palveluiden tarjoamisesta.  Linkit:

HUS Kuvantamisessa tehdään röntgentutkimuksia sekä neurofysiologisia, fysiologisia ja isotooppitutkimuksia ja niihin liittyviä toimenpiteitä. Se on alansa suurin toimija Suomessa. Työntekijöitä on noin 1300 ja eri toimipisteitä lähemmäs 60. 
​www.hus-kuvantaminen.fi​

Tulosta
5.4.2019 13:50