Etusivu » HUS-tietoa » Uutishuone » HUS-Kuvantaminen ja HUSLAB avaavat toimipisteen kauppakeskus Iso Omenan palvelutorilla

HUS-Kuvantaminen ja HUSLAB avaavat toimipisteen kauppakeskus Iso Omenan palvelutorilla

Espoon Matinkylässä avataan 11. elokuuta julkisten palvelujen tori kauppakeskukseen. Tarkoituksena on tuoda palvelut paikkaan, jossa kuntalaiset muutenkin arjessa asioivat.

Palvelutorilla palveluja tarjoavat muun muassa neuvola, terveysasema, mielenterveys- ja päihdepalvelujen yksikkö, kulttuurineuvonta ja kirjasto. Samalla alueella on myös HUS:in laboratorio ja röntgen. Ison Omenan uuteen laajennusosaan tulee palvelutorin ja lukuisten kauppojen lisäksi tulevaisuudessa myös metro.

Helpon sijaintinsa lisäksi palvelutorin julkisilla palveluilla on myös tavallista pidemmät aukioloajat. Röntgen ja laboratorio ovat molemmat auki useana iltana viikossa klo 18.00 asti ja laboratorio palvelee asiakkaita myös lauantaisin. Laboratorio ja röntgen toimivat palvelutorilla yhteisissä tiloissa. Vastaavan laajuista julkisten palvelujen konseptia ei ole muualla Suomessa tai edes Pohjoismaissa.

Ison Omenan röntgenissä kuvataan perusröntgentutkimuksia eli luusto- ja keuhkokuvia, hampaiston panoraamakuvaukset alkavat ma 29.8. Ison Omenan röntgen on avoinna ma–to klo 8.00–18.00 ja pe klo 8.00–16.00.

Ison Omenan laboratorio on avoinna ma–to 6.45–18.00, pe 6.45–15.00 ja la 8.00–14.00. Avajaispäivänä 11.8. laboratorio avataan klo 10.00.

Ison Omenan röntgenin ja laboratorion avautumisen myötä Tapiolan röntgenin sekä Puolarmetsän laboratorion ja Matinkylän terveysaseman näytteenottopisteen toiminta loppuu.

www.espoo.fi/palvelutori

Tulosta
10.8.2016 13:00