Yritysasiakkaat ja verkkolaskutus

Ostolaskut

 

HUS-kuntayhtymällä on valmius vastaanottaa kaikki laskut sähköisinä. HUSissa on käytössä useita verkkolaskuosoitteita. Mikäli palvelun- / tavarantoimittajalla ei vielä ole mahdollisuutta lähettää laskuja sähköisessä muodossa, laskut tulee lähettää ilmoitettuun tilaaja-yksikön PL-osoitteeseen. Laskutusosoitteisiin voi lähettää vain ostolaskuja liitteineen, ei muuta materiaalia.

Mikäli laskun lähettäjä ei voi toimittaa HUSiin verkkolaskuja, niin laskun lähettämisessä voi käyttää Postin tarjoamaa palvelua. Laskun lähettäminen HUS-kuntayhtymälle on palvelun kautta ilmaista. Linkki Postin tarjoamaan palveluun

https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/asiointiportaali/palvelut-verkoston-tunnuksilla/

HUSin Y-tunnus on 1567535-0 ja ostolaskujen verkkolaskuoperaattori on OpusCapita Solutions Oy ja välittäjätunnus on E204503.

 

HUS-kuntayhtymälle voi lähettää EU:n laajuisesti sähköisiä laskuja PEPPOL-verkoston (Pan European Public eProcurement On-Line) välityksellä. HUSin tunnus verkostossa on 0037:15675350 ja välittäjäoperaattori on OpusCapita.

Lisätietoja sähköpostitse ostolaskut@hus.fi.

 

Myyntilaskut

 

HUS toimittaa laskunsa yritysasiakkaille ensisijaisesti verkkolaskuina. Laskujen vastaanottajia pyydetään ilmoittamaan seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen myyntilaskutus@hus.fi

 

  1. Yrityksen nimi
  2. Y-tunnus
  3. Yrityksen käyttämän välittäjäoperaattorin tunnus
  4. Verkkolaskuosoite

 

 Lisätietoja myyntilaskutuksesta sähköpostitse myyntilaskutus@hus.fi