HYKSin Oy

HYKSin yksityissairaala tuottaa HUSin korkeatasoisia erikoissairaanhoidon palveluita yksityisesti suomalaisille ja ulkomaisille potilaille. 
 
Potilaita hoitavat yliopistosairaalan kokeneet lääkärit ja muut hoidon ammattilaiset virka-ajan ulkopuolella. Palvelut tuotetaan HUSin sairaaloissa hyödyntäen vapaana olevia tiloja ja laitteita. Potilaita palvelee keskitetty asiakaspalvelu, joka auttaa ajanvarauksissa, hoidon järjestelyissä sekä vastaa hoitoihin liittyviin kyselyihin. Lääkäreille voi varata vastaanottoajan myös avoimen nettiajanvarauksen kautta. Hoitoon voi hakeutua suoraan ilman lääkärin lähetettä. 
 
HYKSin tarjoaa erityisesti sellaisia palveluita, joissa voidaan hyödyntää yliopistosairaalan korkeatasoista erikoisaamista ja laitteistoa. Palvelut kattavat vastaanotto-, tutkimus-, leikkauspalveluiden lisäksi nk. second opinion palvelut sekä konsultaatiot lääketieteen ammattilaisille. HYKSin palvelee muun muassa näillä hoidon alueilla: sydänsairaudet, syöpä, kaula- ja lannerangan sairaudet, aivokasvaimet, eturauhasvaivat, verisuonitukokset, sappikivat, tyrät, korvan ja nenän sairaudet ja reumataudit. Harvinaisempia, erikoisosaamista edellyttäviä palveluita ovat esimerkikisi hyytymishäiriöiden tutkimukset ja hoito sekä vaativat ajokykyselvitykset. Psykiatrian ja psykologian alan vastaanotto- ja terapiapalveluita tarjotaan myös nettiterapiana.
 
HYKSin Oy:n asiakkaita ovat hoitonsa itse tai vakuutuksensa kautta maksavat yksityishenkilöt, kotimaiset ja kansainväliset vakuutusyhtiöt, valtiot ja sairauskassat. Valtaosa palveluista tuotetaan ulkomaisille asiakkaille. 
 
HYKSin Oy:n omistajat ovat HUS (70%), Invalidisäätiö (20%) sekä Varma (10%). 
 
Lisää tietoa www.hyksin.fi
HYKSin_logo_160x100.jpg